Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WayteQ xTAB-8Q
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
woodbear
addikt
Elég jó F1 töréses videó
Ez -
cNpowa
tag
ezzen a headset-en csak a beszélgetést lehet hallani vagy a játékok hangjait,effect-it is?
-
Davzone
senior tag
válasz
Crazyman33
üzenetére
Thx,már rájöttem mi volt a gond!
Már megkezdett versenyhétvége alatt kerestem de ott nem engedte a game ezeket átállítani.
Mindjárt neki is állok ujra monaconak mert az kegyetlen egy pálya.
Viszont ez egy nagy EPIC FAIL nekem hogy nem néztem meg a görgetősáv alját
-
Crazyman33
senior tag
Az a kipörgésgátló.
Mikor kezded a Grand Prix-et.
Van az a menü ahol belövöd a versenytávot - hánykör vagy hány százalék legyen.
Alatta ott van hogy milyen fokozaton szeretnéd tolni Expert, Hard, stb.
Na menj arra a sorra és lépj be. Majd görgesd lefele, itt a videó:
videó (Davzone-nak is)CAR DAMAGE sort állítsd.
Most volt itt haver és tesztelgettük, arra jutottunk hogy egy mondattal lehet jellemezni:
Nem is olyan rossz ez, de nem is annyira jó! hahaha -
Davzone
senior tag
Énsem tudok ilyet beállítani.
Semmi részletes beálitási lehetőség nincs ilyen téren.
A difficuly részbe ha beálitod easyre akk nem kopik a gumi nem törik a verda nem fogy a benya nem használodik el a motor,és minden segitség bevan kapcsolva.
Viszont ha átálitod a segitségeket akkor már CUSTOM lesz a nehézség(ABS,TRACTION CONTROL,RACINGLINE,és automataváltás) de a háttérbeálitások(AI nehézség gumikopás motorkopás törés stb) easy-n maradnak amit később nem lehet megváltoztatni!!!!
Ha felrakod hardra vagy legnehezebbre ott van rendes gumikopás meg minden,viszont brutálisak az ellenfelek.
Azt nem értem mért nem lehet külön beálitani az ellenfelek nehézségét és a többit külön?
Én pl nyomnám realisztikus modba minden kopás törés aktivba de mondjuk easy vagy medium ellenfelekkel.
Nade ilyen lehetőség nincs.....
forzába meg dirt2be is simán megoldható ez,lehet állitani mindent külön és simán mehetsz abs nélkül manuális váltoval kuplungal de könnyü ellenfelek ellen!
Jólenne ha kiadnának egy ilyen updatet. -
cNpowa
tag
Ez azért nagy trógerság aki meg akarja venni a gémet(FIFA11) az a megjelenés napján játszhat vele előszőr, de a flashelt "jó" gémer meg már tölheti le
Nem értem ezt a mai világot 
-
Xirtam
veterán
válasz
TerryBogard
üzenetére
Igen leszek holnap. De én nem eladó vagyok, hanem a webet csinálom, mondjuk ettől függetlenül, van hogy besegítek eladni! Mit lenne az ami érdekel? Akkor megtudom mondnai h van-e.
(#4984) Fejo Nem tudom, szerintem csak kedden érkezik meg, de ne legyen igazam.
-
Xirtam
veterán
válasz
TerryBogard
üzenetére
Bemész ez kell azt kész! Van WebShop részünk is ettől ugyan olyanok vagyunk mint az 576 csak nagyobb a készletünk ennyi.
A hajam tépem mikor betelfonál valaki és hogy van e üzletünk is!

-
zack
nagyúr
Nézzétek már meg nekem légyszíves, mi a törés beállítás pontos neve, mert amire én gondoltam, szerintem nem az. Valami "traction control"-t állítgattam, ott van off,medium, meg full. De szabadedzésen nem törik jobban az autó pedig 200 felett falnak csaptam "full" beállítással.
Vagy ez a full törés csak verseny alatt lép életbe? -
Ghost79
tag
Hát fene tudja,lehet az a 14 év pc-s múlt vagy a cod4 1700 óra játék vagy nem tudom még nagyon gondolkodom.Nekem csak a pc-be egy vga-t kell vegyek a többi megvan
Meg most off de warez ide vagy oda de csak olcsóbban kijövök játékkal a boxot meg nem akarom átalakítani,de még rágódom rajta nagyon
-
Xirtam
veterán
válasz
TerryBogard
üzenetére
~70% az esély!
-
zack
nagyúr
Köszi!
Megnézem. Valahogy elkerülte a figyelmemet. 
Ghost79:
Miért akarsz visszaállni? FPS-re nem jó a konzol, ez tény, de szinte minden másra jobb a konzol. Én csak FPS-t tolok PC-n (BC2 multi, Crysis Wars), és bár luxus csak ezért egy "erőművet" fenntartani, de amíg nem megoldott valami faxa rádiós egér, addig ezt a műfajt pc-n fogom játszani.
-
Ghost79
tag
válasz
matthew95(2)
üzenetére
Nálam is megy a háztól a forza3 mióta megvettem egyszer volt gépben azóta se,így kár tartani
Sőt 2 napja nagyon forog a fejemben az hogy az egész konzolos kócerájt eladom és visszaállok pc-re 
-
zack
nagyúr
Nekem még sosem szakadt le a kerék!
Pedig csaptam már neki én is párszor. 
Hol állítod be, hogy full-ra törjön? Mert én nem találtam ilyen beállítást.
Egyébként a játék nagyon tetszik. Sztem annyira azért nem arcade. Valahol a kettő között érzem, de ez így van jól. Reális hogy ha 2 körrel tovább maradok kint elkezd csúszkálni az autó, és sokszor keresztbe is fordulok mert teljesen elveszti a tapadást. Tehát annyira azért nem érzem könnyűnek amikor már nem újak a gumik. Teljesen megváltozik a féktáv is. Gondolom kormánnyal jobb, és precízebb, de egyelőre marad nálam a joy. Egyébként jó kormányt hol és mennyiért lehet kapni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tituka
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
teljesen megbízhatóak

rendeltem már tőlük -
zack
nagyúr
válasz
Crazyman33
üzenetére
Nem azért vársz szerintem. Azért, mert nem tudnak kiengedni akkor a forgalom a boxutcában.
Én ezt egyszerűen oldom meg. Ha jön a vaker, hogy menjek ki, maradok még egy kört. Mert ha abban megyek ki, amelyikben mondja, én is végigvárom az egészet.
Így viszont ráhúzva még 1 kört, már kevesebben lesznek. 
Nálatok is csak az első szárny törik?
Medium fokozaton kezdtem a bajnokságot, amíg megtanulom a pályákat, és szokom a versenyeket, és lehet hogy ezért nem törik. Passz. -
matthew95(2)
senior tag
Van 2 eladó játékom:
- Forza 3+Halo: ODST
Gears of war 2 - BUNDLE COPYÉrd. PÜ.-ben.

-
EczkE
veterán
Van valami multiplayer demo live-on?
-
Mr.Grincs
veterán
danilla: Fel vennélek de valami para van az xbox live rendszerével. Live van de nem tudlak felvenni. És nem értem miért.
Esetleg te próbáld meg. MrGrincsNorb€€€: Neked van boxod most meg gamertagod?
-
Davzone
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Hát konkrét tapasztalatom nincs,előrendelésm van velük,korrekten felvették futárral lesz utánvétes fizetéssel.
Itt is hirdet az apróban de korrektnek tünik az oldal is,rendszeresen frissitve van.
Ha BP-i vagy akkor megérhet egy személyes látogatást,viszont az előrendelés nem kerül semmibe szóval sztem nyugodtan próbáld meg. -
Def26
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nálunk is hirdet egy pár cuccot a srác.
-
Tomics
addikt
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Ok, írj rám liveon azt nyomhatjuk
ha te is megengeded
meg ha már így lekéseljük egymást akár squad rusht is nyomhatunk 
-
Ghost79
tag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Állandóan azzal játszom mégse játszik innen senki a nagyszájúak közül bc2-t
Pedig régebben mindenki hogy húú de mennyit játszunk majd vele meg stb.....
-
abteam2008
tag
No, hogy azért ne legyen az egekig magasztalva a konzolvilág se, én legutóbb a Mass Effect 2-őt rendeltem elő náluk (azt hiszem), oda is volt írva a játék adatlapjára, hogy előrendelőknek ingyenes kiszállítás, erre átvételkor mégis ki kellett perkálnom a 990 HUF szállítási díjat is. Nem vágott földhöz az az ezer forint, de hát na.... ezt leszámítva egyébként tényleg jó bolt, a gépet is náluk vettem. Viszont nekem a konzolok szervizével sincs semmi bajom, tőlük van Alan Wake, RDR stb. és ők is korrektek voltak, a szállítás tekintetében is.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Én is csak úgy tudtam venni, hogy nyertem 25K-t tippmixen

Rendeltem is táncszőnyeget fifa11-et.De most gold is kell belőle
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Én is csak úgy tudtam venni, hogy nyertem 25K-t tippmixen

Rendeltem is táncszőnyeget fifa11-et.De most gold is kell belőle
-
Ghost79
tag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Ne gondold hogy gazdag lennék,sok szirszart el kell adjak értük sajnos/lehet még a bc2+mw2 párosom is.
Csak a cod sorozat meg az ilyen moh félék nálam kötelezőek. -
Pickle Rick
senior tag
Jó nektek, hogy ti így előre tudtok rendelni cuccokat. Nekem sajna nincs rá pénzem, hogy 10k-ért játékokat vegyek havonta. Ebben a hónapban is csak kb. 5000-em van rá. Abból meg már vettem egy GTA IV-et meg majd ha minden igaz Davezone 2500-ért küld egy AC-t. Ezúton is köszönet érte.

-
Ghost79
tag
Az is jó game nagyon/rdr/ majd egyszer sort kerítek rá de most ez a kettő a favorit,hiába semmi nem köt le úgy mint az fps,próbáltam én mass effectet de cseszhetem ha nem értem mit karattyolnak benne
A final XIII viszont nagyon bejön,nyilván a sok chrono cross-nak/ps1/ és a többi ff részeknek köszönhetően
-
Ghost79
tag
válasz
matthew95(2)
üzenetére
Nem ismerem őket meg olvastam hogy volt néha egy kis bibi velük.Jó lesza konzolvilág azóta a black opsot is előrendeltem a konzolvilágnál,erre az évre ennyi lesz a játékokból sajna/MOH,Black Ops/ és olyan helyen akarom venni ami megbízható és el is küldi.Itt ugye sokat olvasni a konzolvilágról és mindenki jó véleménnyel van róluk.Meg amúgy is mindegy kitől rendelem.
-
Ghost79
tag
Háhá ennyire xarevő legyen egy konzolbolt.Most írtak a konzolok szervízétől hogy ne mondjam vissza a megrendelést a MOH-ra mert ők még csökkenteni fognak majd az árán.Lényegtelen már visszamondtam.Marad a konzolvilág

Mindegyikkel lehet alkudni mint a piacon?Mert akkor megírom neki hogy 8-ért postával viszem

-
Ghost79
tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Üdv a családban,kezdheted felvenni az emberkéket innen

Vágom Tomics de sztem mindegy honnan rendeled elő ezeket.Csak kiküldi a konzolvilág meg sztema konzolok szervíze is időben mivel ők vannak értünk nem pedig fordítva.Itt lesz az mire kell sztem csak mindenkinek más boltokkal vannak tapasztalataik.
-
->Raizen<-
veterán
Visszatértem közétek egy xbox 360 arcade géppel. Meg végre normális tvn tudok játszani philips 32" full hd.

-
Ghost79
tag
Csak nem, megy vissza nem sokat macskázok ilyennel....
Végülis lehet hogy a cd galaxis nem hiába kér érte 13-at a szolgáltatás minősége ugye,évek óta onnan rendeltem minden szoftvert pc-re/kb 210 db eredeti/ de minden oké volt velük,de most valahogy sokallom ezt a 13 ezret érte.Bízok én a konzolvilágban mert jókat írnak róla itt.
Mondjuk iceakostól várok még egy ajánlatot akkor meg ilyen előrendelést ugye fél perc lemondani szóljon az bárhová..
-
Ghost79
tag
De ha így beültetted a bogarat meg olvastam is kicsit a konzolok szervízéről lemondtam az előrendelést és a konzolvilágnál adtam le.Nem drágább semmivel és ők is kihozzák ingyér és itt csak jót olvasni róla úgyhogy bízok

-
Roland18x
tag
válasz
Ghost79
üzenetére
Hát én, ha már előrendelem igen is szeretnék játszani a megjelenése napján. Tehát azt mondta, hogy vidékre is kiküldik még 15.-én ?
Mondjuk ez már nem tudom hanyadik bolt lesz, ahonnan előrendelek valamit...Mindig közbe jön valami, gondolom, ha most innen rendelném megint csak így lenne.
-
Ghost79
tag
Most msn-eztem velük gondolom valami mezei eladó lehetett mert negyed óránként írt azt írta itt lesz megjelenés napján a game így előrendeltem a black opsot is.
-
Tomics
addikt
válasz
applefan91
üzenetére
szerintem vedd meg nyugodtan, ennyiért megéri csak a joy ér 10k-t. ha a microsoft gariztatta valszeg rendesen megcsinálták.
-
applefan91
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Az egyik barátom árul egy 360. 2006 gyártású nincs flash teljesen jogtiszta kb 1,5 éve E74 hibája volt a Microsoft garanciálisan megcsinálta.Teljesen új wireles joy van hozzá scart kábel hd vga kábel 20gb hdd táp doboz leirás az ár 20ezer. Megszeretném venni de olyan dolgokat halottam hogy ami egyszer 3 ledes vagy e74 hibája volt és megcsinálták az max 1,5 évig bírja. Tehát a kérdésem az lenne hogy érdemes-e megvenni és hogy ezek a hírek igazak-e én legalább 2 évet szeretném még használni ha megveszem. Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Bencus88
nagyúr
Ja és megvettem új konzol magazint

Megjelent már aki teheti ruházzon be rá. -
taylorp
senior tag
A közeljövőben várható valami ingyenes GOLD hétvége?
-
cNpowa
tag
-
Ghost79
tag
Előrendeltem a Medal of Honort a konzolok szervízénél és ingyér hozzák ki majd
11,5k
Aktív témák
- Crimson Desert
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Fűnyíró topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- HP omen 17-w131ng bontva
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem értem ezt a mai világot
Meg amúgy is beakarok újitani egy fifa 11-be v. táncszőnyeg v. 1 év gold. Még nem döntöttem. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megnézem. Valahogy elkerülte a figyelmemet. 
Pedig csaptam már neki én is párszor.
Így viszont ráhúzva még 1 kört, már kevesebben lesznek. 
De nem érdekel ki küldi el mondom csak itt róluk jót olvasok ennyi..Tőlem a Dalai láma is dolgozhat ott vagy a pápa nekem a lényeg az hogy megkapjam a gammákat