Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
UP
Remélem az én problémámra is van gyógyír...
Darth_Raven: Szerintem 3D-s rajzprogi nem sok van ingyenesen, legalábbis én egyről sem tudok. Viszont van néhány, ami egész sok ideig kipróbálható. Igaz, ez az idő általában épp csupán arra elég, hogy megtanuld kezelni nagyjából, vagy még arra sem. Ez van, ez már üzlet és kereskedelem, valamiből a készítőknek is élni kellViszont az, hogy én nem ismerek ingyeneset, még nem zárja ki, hogy van ilyen.
-
Steelheart
senior tag
Hát, gondoltam, nem nyitok mindig új témát, ha keresek egy alkalmazást, PC-progit, hanem majd mindet ide írom. Persze más is tehet így, és talán akkor kicsit leredukálhatom az elég sűrűn nyititt, amolyan ''XYZ programot keresek'' totyikok számát, amik kihalnak a 7. hsz után, ráadásul itt lenne sokminden. Aztán nem biztos, hogy müxik majd a dolog, mert az én topikjaim eddig még sosem sikerültek,
de azért egy próbát megér.
Akkor kezdem is: olyan programot keresek, ami nem terheli le túlságosan a gépet, és el tudja tüntetni atálcáról azon futó programjaimat, amelyeket kijelölök neki. Nem az összeset, csak pl. ha fut a gépen a Word meg a Diablo, akkor ha nyomok egy Alt+Tab-ot, a Diablo ne látsszon a tálcán, csak a Wordmert a Diót állítom be neki, hogy tüntesse el. Már kutatok utána egy ideje, de nem is igazán tudom, google-ben hogy lehetne erre rákeresni, meg aztán itt biztos más is ismer ilyet, leegyszerűsíthetné a keresési procedúrámat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest