Új hozzászólás Aktív témák
-
WillChi
őstag
UP!
-
WillChi
őstag
válasz
Steelheart #9 üzenetére
Ebben én is eléggé fanatikusnak érzem magam.
-
Steelheart
senior tag
UP
Remélem az én problémámra is van gyógyír...
Darth_Raven: Szerintem 3D-s rajzprogi nem sok van ingyenesen, legalábbis én egyről sem tudok. Viszont van néhány, ami egész sok ideig kipróbálható. Igaz, ez az idő általában épp csupán arra elég, hogy megtanuld kezelni nagyjából, vagy még arra sem. Ez van, ez már üzlet és kereskedelem, valamiből a készítőknek is élni kellViszont az, hogy én nem ismerek ingyeneset, még nem zárja ki, hogy van ilyen.
-
WillChi
őstag
Keresek még eredeti Heroes of Might and Magic 1-et, meg a 2-nek a kiegjét.
-
Darth_Revan
veterán
-
8472
aktív tag
Nekem olyan progi kellene, amellyel egy másolásvédett lemez néhány fájljáról képfájlt tudnék csinálni. Tehát nem az egészről csak amelyiket kijelölöm.
-
WillChi
őstag
Hello, ha már itt van ez a topic, akkor itt is leírom, hogy keresek eredeti Might and Magic 8-at, lehetőleg DVD tokosat, ami jó állapotban van.
-
Steelheart
senior tag
Hát, gondoltam, nem nyitok mindig új témát, ha keresek egy alkalmazást, PC-progit, hanem majd mindet ide írom. Persze más is tehet így, és talán akkor kicsit leredukálhatom az elég sűrűn nyititt, amolyan ''XYZ programot keresek'' totyikok számát, amik kihalnak a 7. hsz után, ráadásul itt lenne sokminden. Aztán nem biztos, hogy müxik majd a dolog, mert az én topikjaim eddig még sosem sikerültek,
de azért egy próbát megér.
Akkor kezdem is: olyan programot keresek, ami nem terheli le túlságosan a gépet, és el tudja tüntetni atálcáról azon futó programjaimat, amelyeket kijelölök neki. Nem az összeset, csak pl. ha fut a gépen a Word meg a Diablo, akkor ha nyomok egy Alt+Tab-ot, a Diablo ne látsszon a tálcán, csak a Wordmert a Diót állítom be neki, hogy tüntesse el. Már kutatok utána egy ideje, de nem is igazán tudom, google-ben hogy lehetne erre rákeresni, meg aztán itt biztos más is ismer ilyet, leegyszerűsíthetné a keresési procedúrámat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest