Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery20
tag
Ez egy nyerő tipp
csak éppen ezek a karik még mindig elég drágák! Kb 45ért lehet ezeket kapni, de én nem vagyok ilyen gép b**i hogy minél jobb legyen, csak a Gef3 Ti200am már nem bírja azokat a játékokat amiket játszanék
, így aztán eljött a váltás ideje, csak most nézek szét hogy mire lenne érdemes! Tehát a lényeg ennyit nem nagyon szeretnék költeni, azért gondoltam 9600XTre. Az viszont már gyengécske, jövőre semmit nem fog érni, és ha most veszek akkor 2 évig megint nem veszek újat
Szóval ezért jött szóba a 6600GT ami a 200$ árával nagyon kecsegtető, hiszen elvileg az 40-45 körül van, de mire ide ér lesz vagy 60-70
Na mindegy még alszom rá egy párat aztán eldöntöm mi lesz!
Köszi a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 10
- További aktív témák...
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 44999 FORINT MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak éppen ezek a karik még mindig elég drágák! Kb 45ért lehet ezeket kapni, de én nem vagyok ilyen gép b**i hogy minél jobb legyen, csak a Gef3 Ti200am már nem bírja azokat a játékokat amiket játszanék
, így aztán eljött a váltás ideje, csak most nézek szét hogy mire lenne érdemes! Tehát a lényeg ennyit nem nagyon szeretnék költeni, azért gondoltam 9600XTre. Az viszont már gyengécske, jövőre semmit nem fog érni, és ha most veszek akkor 2 évig megint nem veszek újat
Szóval ezért jött szóba a 6600GT ami a 200$ árával nagyon kecsegtető, hiszen elvileg az 40-45 körül van, de mire ide ér lesz vagy 60-70