- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HP notebook topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
Aktív témák
-
vjannus
aktív tag
nem tudom, miért szidja valaki a win03-t szerintem sokszor jobb mint az xp, jó nem minden game megy alatt, de nem is erre jött ki.
Szerintem ugyan úgy kell beállítani mint az usb-s infrámat.
ez is usb-s?
erdoke : haverod akkor nem egy zseni hang kárdhoz csak 1 dolgot kell beállítani,ha enterpriset-t tesz fel akkor meg nem is kell , tán tugy hogy mennyi proci van a gépbe ha nem akkor meg igen mindegy, sata simán megy állítás nélkül pl nekem
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
hivatalosan még nem, csak nempublikus béta van belőle, kérdés, hogy az xp sp2-vel alapból kezeli é ezt a típust, mert, ha nem, akkor a 2003sp1 sem fogja
[L]http://support.microsoft.com/?kbid=841803[/L]
ebben ugye xmicro nincs, de nemtom, hogy a Generic Bluetooth Radio, USB Bluetooth Device, Bluetooth USB Adapter (BT-51x serial) körbe monnyuk belefér e -
LordX
veterán
Tegyél fel SP1-et, abban ha nem tévedek van beépített BT támogatás..
-
Keitaro
addikt
uccsó up!
-
Keitaro
addikt
Up!
-
Keitaro
addikt
Up!
-
Keitaro
addikt
Áh, ez az első problémám vele, eddig minden rendesen ment. (már fent van elég rég óta)
Amim van azt szerencsére mind támogatja :)
(pl jó kis Epox 8KHA+ Via KT266A-val így nem félek, hogy valami friss alaplapi dolog ne menne, mert nincs :DD)
Csak ezt a BT kütyüt, most kölcsön kaptam és nem tudom használni :( -
Keitaro
addikt
Up! :)
-
Keitaro
addikt
Van egy ilyen kis kütyü a birtokomban, nagyon örültem neki aztán... bamm... nem megy fel a driver rendesen 2003 alá. Elvileg van egy buherált driver, nincs meg valakinek?
Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest