Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion

őstag

Tudtam, hogy ez lesz..
    Ki akartam szedni Buling-ot mert nem volt elég coral-om erre persze hogy megkapom helyette Phrolovat akit előzőleg direkt skipeltem mert annyira nem voltam oda a gameplay stílusától meg a karitól sem.. :N 'így most buktam a garantálot 50-50-et amim volt'
    Hát most ez van de mivel van egy elég jól összerakott Cantarellam akkor már összedobom velem a hypercarry team változatot azt kész. Fegyverhez sem kellet sok azt akkor már kivettem neki azt is mert különben tényleg semmit sem tudtam volna vele kezdeni és teljesen kárba ment volna.
    Mind 1 így most van min bütykölni mert mostanság csak a napik meg az event runokra léptem be amíg várom a 3.0-at.

Egyenlőre fogalmam sincs, hogy ki fog kelleni 3.0 karikból tehát van még bőven időm gyűjtögetni a pullokat valakire meg Cartethyia fegyverére mert az kéne nagyon.
    Igazából nálam kezd egy olyan helyzet kialakulni, hogy kezd feleslegesen sok csapatom lenni és van akikkel szinte már nem is játszom ha csak nem erőlteti rám valami end game event/tartalom.
    Azokat én meg nem veszem annyira vér komolyan és sokszor nem is az elvileg ideális csapattal megyek be hanem azzal akivel kedvem van meg máskor is játszom. :D

Új hozzászólás Aktív témák