- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gotti61
csendes tag
Helló
Keresem peterboy által készített wrc 3 track update-ket. A 13 pályából 6 van meg. Mivel a nogrip oldal behalt, eltűntek a netről ezek a fájlok.
A hiányzók: spain-mone carlo-sardinia-wales-alsace-germany-new-zealand.Ha valakinek ezek meglennének, kérem ne tartsa magában
A fájlok egyenként 100-170mb nagyok rar-ban, de remélem találunk megoldást.
Előre is kösz mindenkinek.üdv gotti
-
Mart10000
aktív tag
Sziasztok! Látom jó régi ez a topic, de lenne egy kérdés. Mekkora eséllyel lehetne ezt a játékot eredetiben is megszerezni? Amiket néztem oldalakat így Mo-n belül elvileg lehetséges, bár kevésnek tűnk az esélye, ahogy eddigi próbálkozásaim sikerültek.
Lehetséges, hogy posta szállítással próbálom meg valamelyik webáruházban, ahol elvileg lehet még rendelni.
Érdekes, hogy vannak hasonlóan vagy régebben megjelent játékok, amik kaphatóak, de ez már nem nagyon. Steamen sajnos nem árulják, pedig az lenne jó alternatíva.
-
Barell
senior tag
Nos több óra játék után azt kell hogy mondjam minden téren bejön. Kivéve 1-et. Az autó hangok!!!! Nem hiszem el hogy még mindig gép zümmögés a kocsihang. Ennyire nem lehet életszerű hangot csinálni egy játékba? :/
-
Barell
senior tag
Valaki nyomja esetleg logitech momo-val? Ez a rész már kezeli rendesen?
-
Menyus911
tag
válasz
ricshard444 #4 üzenetére
Csatlakozom, konnyed kikapcsolodashoz tokeletesen megfelel, nem ertem miert huzzak le ennyire.
-
zolee5016
őstag
Tegnap én is mentem egy két futamot......eléggé villámlábunak kell lenni egy két szakaszon,mert 1mp hátrány és épp a 10. ha vagy.......Meglepően élveztem a Suzukit.....jól eltalált autó lett......ellenpélda a Proton.....Én padlóztam a grafikát és nekem sincsen semmi bajom vele,éles és jól láthatóak a részletek is.Hanem ami érdekes ,már két pályán is eltévedtem,azok néha nem egyértelműen vannak kiszalagozva,kizászlózva.....
-
válasz
ricshard444 #4 üzenetére
Szerintem sok potenciál lehet a motorban, ha lenne tőke Dirt szint simán meglenne,sőt...
Sokan mondják,hogy ronda, nemértem miért... -
Én már kipörgettem 1x,csak Windows telepítés miatt elveszett a mentés. Amúgy ajánlom a játékot,könnyed kikapcsolódást nyújt a hibái ellenére is
-
mikrosuttii
aktív tag
Saját gameplay (HD 720p!):[link]
-
zolee5016
őstag
Egy pofonegyszerű menürendszer,egy nagyon fapados beállítási felület után,lehet menni rallye-zni.Rajtam kivül tolja valaki???
-
zolee5016
őstag
Sziasztok! Nem találtam ennek a játéknak topicot így gondoltam nyitok egyet..
Az előzetesek alapján kapott hideget -meleget.Video alapján eléggé furcsának tünt,és a 2.rész folytatásának tünt minden szempontból.De szerintem minden téren jobb lett a 2-nél!
Eléggé nehézre sikerült a játék,lehet vele bajlódni mire belejön az ember.Állitások nélkül kevés autót lehet jól irányítani,de ha ráérez az ember akkor mehet a móka..
WRC 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- World of Tanks - MMO
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hardcore café
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EA Sports WRC '23
- Érkezik a Syberia: Remastered
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- További aktív témák...
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- ÚJ ÁLLAPOT, GARANCIÁLIS Apple Watch Ultra 2 Fekete Titán
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- új, bontatlan, iPhone 15 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest