Aktív témák
-
tjhooker464
őstag
válasz
Tigerclaw #3970 üzenetére
A mi oldalunkrol meg úgy tűnik, hogy mindenki emver pala vagy elf rouge. Komolyan. Palábol annyi van mint égen a csillag. Valszeg samy val is így van. Kicsit idegölő, hogy minden második szembejövő rouge/shamy/pala. Én amikor elindítottam a karaktert nem gondoltam bele, hogy ennyien leszünk. Amúgy a negyvenes karakterembe multkor belekötött 3db 35 ös ally egy pala egy warrior meg egy mage. Vicces volt, mert ők is meghaltak meg én is
A warrior levert és amikor elkezdett ugrálni kilőtte a totemem a maradék 5 hp ját
Komolyság volt!
-
Tigerclaw
nagyúr
Na az új patchben van egy kis javulás nekünk druidáknak is:
Druid ability: Rip - greatly increased in attack power.
Vajon az európai szerverekre mikor töltik fel?
Bosszantóak egyébként ezek a balanszos módosítások, mert ha előre tudná az ember, hogy mi fog változni, nem úgy rakná a pontokat. Legalább lehetne ilyenkor valami ingyenes unlearn lehetőség az érintettek számára. -
zölcsi
tag
meeeeeeeeeeeegy a jááááááááááááték!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
éjjel esett meg velem:
békésen hozgászgatok egy teljesen eldugott helyen. hillsbrad délkeleti részén ahonnan látszik a stormgarde keep. épp raidből jöttem ki mert laggoltam mint állat.
eltelik 15 perc és látom hogy betámadtakegy 36os pap és egy 38as warrior. röhögök a papra, mert épp ittam is irl, és pecabot volt kezembe
következő a pap bocsánatot kéér a hulláámtolmondom jo vicces
vissza emgyek feléldeke betápolok. és elindulok meg keresni őketa véeredmény én kértem bocsánatot a hullájuktol
-
zölcsi
tag
válasz
faber24 #3992 üzenetére
akkor elhet hogy én vagyok béna de a törpénél én egyedül Forsman Holdot sem birtam megcsinálni 6-os szinten
valaki azt mondta hogy ő azt 4-es szinten simán csinálja ... de hogy hogyan?
abba a barlagban sokan vannak és mind 8-9 szintű
a végén már 8-an (!) voltunk bent és ugy sem birtunk
na akkor hivtam egy 30-as klántársta aki varázsolt kettőt és meghalt az összes troll -
válasz
Tigerclaw #3963 üzenetére
ezt csak azért címeztem neked mert Te beszéltél épp erről
nem a hk-ért kapsz rangot. hk csak egy szám nem jelent semmit. a lényeg a CP (most nemtom a pontos nevet de vmi const**** point)ez ugy számolodik hogy bevitt sebzés alapján és hozzájön még az adott ellen szintje is vmijen számitás során, de lehet hogy plsuzba még van vmi, ja igen az ellenség rangja. és egy egyenletbe behelyettesítve a végén kapod meg a CP-t
legjobban rangot raidben lehet szerezni, mert ha csak mész és keresed a questelő majmokat az lassu és nem biztos hogy egyedül találod.
SS-ben mindig van raid érdemes oda menni és mindenkibe lőni akit látsz.
ha állsz a raidben és látod hogy kapod a hk-kat az semmit nem jelent, mert nem sebeztél, bár lehet hogy kapsz vmi kis minimálisat, mert akkor a gyogyitok nem kapnának semmit az elég gáz
na mosta végére belezavarodtam -
faber24
őstag
-
zölcsi
tag
na ez biztos nincs így mert duálban egy csomoszor jácctam nálam joval-joval magasabb szinűvel mert valami varázslatot akart rajtam kiprobálni én meg közben lööhettem és jött lebelőlük
na meg aztán lehet hogy segítettt az a gyerek aki ott volt de nem hiszem mert azt csak észervettem volna ha csinál valami
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
A 4-5 szerintem nálam a napi átlagot se éri el, persze ezért az is felelős aki a térképet összerakta, mert Ashenvale-ban a high level beast-ek mind a hordások szájában vannak, vagyis vadászat közben nagy valószínűséggek belebotlok egybe-kettőbe. Stonekeep dettó ugyanez. Mindenhol low level szörnyek, az egyetlen húzósabb terület pedig a hordások szájában van a sunrock retreat mellett, jó messze a peak-től. Tegnap jobb volt a helyzett, mert Menethil Harbor mellett vadásztam dínókra és ott még a töbség szövetségi, bár ott is elkaptak hazafelé a nap végén. Épp megnyúztam a krokodilt, amikor kiderült nem fér a táskámba. Na mondom semmi gond, csinálok a vékony bőrökből közepeset, a közepesekből pedig nehéz bőrt és máris lesz hely. Képernyőre kirak egyik ablak, másik ablak, csinálom a bőröket, aztán valami belémvágódik. A két ablak között kis résen azt látom hogy egy 33-as sámán és egy 28-as rouge támadott meg. Mire bezártam az ablakokat már végem is volt.
-
faber24
őstag
Szerintem egy értelmes és (az esetleges változtatásokig) örökérvényű megoldás van a honor rendszerre:
SZE-REZ CSA-PA-TOT!
Egyedül hulla vagy.Egy magányos 40es is könnyű préda 2-3 30-31 körülinek...pl.
Én mostmár, hogy hordás területekre kényszerülök, mindig, amint fellépek, megnézem, hogy a barátok közül ki van fent, ha senki vagy nem jönnek velem, akkor szétnézek a guildben. Ha innen se jön senki, akkor hunchanel. Végső megoldás (nem, nem a halál) a general, LFG chanalek. Ha netán ezek sem műödnek, akkor elindulok, és az utambakerülő szöviket megkérdezem, hogy jönnek-e partyzni.
Mindennek 2 hátránya van:
Nem biztos, hogy a csapatod is pont azokat a questeket akarja csinálni, ezért fontos egyeztetni.
Kevesebb xp, mint egyedül, meg tárgy és pénz. De legalább túléled.
Ennyi.
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
azt kéne a legtöbb embernek felfogni , hogye ez nem D2 vagy W3. ez mmorpg aminek megvan a saját etikettje. amibe pl beletartozik , hogy hullát nem kempel az ember , afk játékost nem gyakunk le.No és az is , hogy sokkal kisebb karit sem gyilkolunk le. Persze a sok pöcsnek ezt felesleges magyarázni.
-
zölcsi
tag
nem tudja valaki hogy mi az isten az a moralitás (valami hülye irodalmi fogalom)
-
faber24
őstag
Az nem idegesít, ha lecsapnak, főleg ha pl. kb. azonos szintűek...de az, hogy Darkshireből BB-be kb. 1,5 óra alatt jutok át, mert mindenhol ??Lvl hordások lovagolnak, és még a várost is megszálták...
De csak két mód van: megszokok vagy megszökök...ezt tudom, válaltam, amikor PvP-re mentem...és nem kérek kegyelmet...de ezután már nem is fogok adni ... -
zölcsi
tag
válasz
faber24 #3975 üzenetére
én is ezért csodálkoztam ... amikor neki estünk a biztos voltam benne hogy lenyom
aztán rámásztak az állatok és már felén volt az élete mi is elkeztük löni azt ecccer csak meghalt
aztán lehet hogy hagyta magát vagy nem volt csak 20-as vagymi
12-es szinten mit látok még halálfejnek? már 13-at is ? vagy hogy van az? -
zölcsi
tag
válasz
Tigerclaw #3974 üzenetére
szerintem más az izlésünk...
ha lecsap lecsap ... ujraszületek és megyek tovább ettől reálisabb lesz
mondjuk nekem ez az egész marha furcsa volt hogy itt szevezetten támadnak meg minden
törtön ez ugy ment hogy ha találkoztam a másik oldal egy szereplőiével felvettem a grupba és mentünk együt -
zölcsi
tag
pedig 32-es volt vagy az a gyerek hazudott aki ott állt (és egyébként nem segitett) meg egy 50-valahagyos mondta meg hogy hanyas volt mi csak ugy poénből nekiestünk
biztos voltam benne hogy lenyom mindek, de legalább megprobáltam
és sikerált
ha nem hiszed járj utána
aztán lehet hogy nem volt anyi csak valami alacsonyabb és az a srác nem mondott igaztat.. de miért ne mondott voltna -
zölcsi
tag
válasz
Tigerclaw #3963 üzenetére
nem tudom mit vagy ezen kiakadva...
olyan mit a valóság az erősebb b@szog@tj@ a gyengébbet, aki gyenge meghal... tudod a dzsungel törvénye
ez arrol szol hogy mész és kalandozol csinálod a küldetéseket / vagy nem... mész gyenkébbeket gyakni... egyébént ezt én is elitélem de azért büntetni nem kéne
de jutalmazni sem szoval ha gyengébbet gyaksz le azért azért ne járjon honor pont mert ez igy tényleg rosssz -
-
faber24
őstag
Azért ez már extradurva...ilyet ne írjál többet, mert még azt gondolom, hogy (és most tisztelet a kivételnek) a horda egy nagy lámagyülekezet...32-es karit két 12körüli lever...
Szerintem 1-1 ellen már egy olyan 7-8 lvl különbség tuti halál a kicsinek...
Egy jó 32-es szerintem 1-2 30-31essel el kéne hogy bírjon, ha ügyes, pláne egy mágus a shipjével... -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
DopeBob #3954 üzenetére
Azért a PVP szerver nem teljesen erről szól szerintem. Ebben az esetben nem lennének NPC-t, küldetések, sőt szörnyek se. Lenne hálózati deatmach WOW motorral, WOW világban. Egyébként az is baj, hogy amenyire én tudom a honor rendszer jutalmazza a jóval gyengébb ellenfél megölését is, persze kevesebb pontal, de ez sokaknal jobban megéri, mert így nincs kockázat az egyesélyes küzdelemben. Sőt mondhatjuk azt is, hogy a legtöbb HK alacsonyabb szintű játékos megöléséből származik, ami mindenek mondható, csak becsületesnek vagy fairnek nem. A másik baj az hogy a tuskók többsége nincs tisztával a pontozási szabályokkal így ész nélkül gyilkol, mivel büntetés nem jár érte.
A PVP elvileg arról szól, hogy háború van, vagyis bárhol megtámadható bárki. A lehetőség volt meg, amiből a blizzard egy csapásra kötelező programot csinált, legalábbis az agyatlanok részére.
Mondhatjuk, hogy mindenhol vannak ilyen emberek, de érdekes módon engem ez esetek 90%-ban legalább 5 szintel magasabb támad meg. Akik kisebbek azok vagy többen jöttek, vagy gankerek. Talán 1%-ra tehető azok száma akik ténylegesen becsületes harcban győztek le. Itt most nem arra utalok, hogy én hú de jó harcos vagyok hiszen becsületes küzdelemben ritkán maradok alúl, hanem arra hogy a kisérletek nagy része arról szól, hogy egy nagy lenyomja a kicsit, mint a bélyeget. -
faber24
őstag
Háát..most a Heroes of Hungaryban...de lehet, hogy kénytelen leszek váltani...kicsit kezd a klán szétcsúszni, ritkán vagyunk fent 4-5 nél többen egyszerre..lehet hogy feloszlik...
Tehát ha valakik akarnak csatlkozni, jöhetnek...jó lenne újra életet verni a klánba (na meg én se akarom a szép tabardomat lecserélni)/mentsük meg a HoH-t mozgalom
/
[Szerkesztve]
Ha jön vki, /w nekem, vagy Gyilkológépnek (én nem vok tiszt, ő a vezér, ő vehet be...)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
zölcsi
tag
egyébként minden lehetséges ... : tegnap öcsémmel kette lenyomtunk egy lvl 32-es mage-et de ugy hogy csak zörgött
én egy 12-es hunter vagyok öcsém meg warlock lvl 9
azt látjuk hogy elfut meletünk az uton nézem mi az isten hogy néz ki ez az ember aztán rájöttem hogy undead na elkezdtük löni a srác késön reagált azt mire megfordul már rajta volt a pet em meg a warlock ipmje mi meg lötük ami belefért ipekhogycsak de lenyomtuk -
faber24
őstag
Hát az...(tudom, tudom, kevés a ram...majd veszek, ne bántsatok
)...ez megnyugtató...
törtet kanin csináltad?vagy lanban? csak azért kérdem, mert mielőtt rájöttem volna, hogy az milyen nem ok, én is azon toltam, kb. 1-2 hétig...ha ott, akkor lehet, hogy már találkoztunk ott is...na de erről pszt...
[Szerkesztve] -
zölcsi
tag
válasz
faber24 #3944 üzenetére
ventri szervert nem csináltam még de hogyha az a géped amit beirát az adalapodhoz és van egy 512-es adsl-ed akkol wow-ozhaccc és lehet kb 10 ventri szevered is
én ugy jácccotam amikor tört szevert csináltam hogy futott a gépemen a wow szerver voltak a gépemen 20 és nekem nem akadt a játék pedig annak biztos joval nagyobb igénye van mit egy ventri szevernek -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
DopeBob #3929 üzenetére
Legalább könnyen észre lehet majd venni, hogy egy tuskó közeledik az úton. Akin ilyen cuccok lógnak más nem lehet, hiszen azzal tölti az idejét, hogy mások játékát zavarja egyfolytában. Persze akik NPC harcból gyűjtik össze a pontokat, attól előre is elnézést kérek.
Nem tudjátok, hogy magasabb szintű bőrműves mesterek merre vannak? Akiket én ismerek olyan 150-es szintig adnak recepteket. -
-
faber24
őstag
El tudom képzelni...az az UD...vagy nagyon noob volt, vagy nem tom...de azért ügyes vagy...csak hogy egy 6 szintel magasabb ROGUE, ami azért nem egy gyenge kaszt, ne verjen le, ez azért durva...szerintem a másik játékosnak inkább sakkoznia kellett volna..
Mondjuk én is megízasztottam egy 35-ös druidát, 30as koromban...de szvsz ö se volt a toppon...
Engem duelben 23on egy 28as rogue úgy szétalázott...azót vigyázok a kis orvtámadókkal... -
zölcsi
tag
válasz
Maksifül #3932 üzenetére
én se piszkálni akartalak... tényleg menni akartam mert tetszik ez a folyamatos dumcsi dolog bár nálunk is van teamspeak de még lusta voltam leszedni
na majd kiprobálom
egyébként ne a skypeet haszánáljátok, az egy nagyon jó progi de nem erre való csináljatok egy ventir szervert és kész...
mondjuk a ti dolgotok... -
Maksifül
senior tag
válasz
faber24 #3934 üzenetére
Csak varázslók vannak, s lesznek a klánban.
Bárhova elmehetsz, ahol hordások vannak, ők nem fognak addig megtámadni, míg PVP-s nem leszel. Viszont a PVP-s NPC-k betámadhatnak bármikor, és azonnal PVP-ssé válsz. Onnantól Isten kegyelmezzen Neked! Ily módon nem nagyon tudsz hordás városokba beszédelegni, mert ha az őrök nem is metszik ketté a sisakos fejedet, minden bizonnyal megteszi ezt majd egy lvl 60 Undead Rogue. -
d-boy
senior tag
válasz
faber24 #3935 üzenetére
Én a múltkor Ashenvale-ban mászkáltam egyedül (lvl 37 törp warrior voltam), és nekemjött egy lvl 43-as undead rouge... Megöltem
Nem tudom hogy de lecsaptam... hát akkor nagyot dagadt a májam
Jó ez a pvp, majd a level 60-as leszek azzal fogok szórakozni, hogy minden hordást lecsapok, aki az utamba kerül
[Szerkesztve] -
zölcsi
tag
válasz
tjhooker464 #3930 üzenetére
hogy felvegyesnek egyetemre...
nincs felvételi csak az éretségi jegyeket nézik és hát a magyarom csak 3-as lett...
ugyhogy most mégegyszer -
faber24
őstag
Komolyan, ki kéne próbálnom a PvE-t...hogy is van, csak akkor üthetnek, ha megengedem? Most nincs kedvem elolvassni a leírást...akár az ork fővárosba is elmehetek egy palával?Vagy hülyén értelmezem?
Mindig elgondolkozok ezen, mikor sokadszorra veri ki a fogaimat egy ??lvl hordás...miért is nem mentem PvE-re?
(De azért egy duelben lenyomni egy 2-3 mal magasabb hordást, az az érzés kárpótol)
-
DopeBob
addikt
Azért van amiért érdemes lesz pvpzni
Bővebben: link egész jo cuccok vannak
-
zölcsi
tag
válasz
tjhooker464 #3925 üzenetére
nem a játékkal van a baj mert az leeeirhatattlanul jó...
csak azon vagyok marhára kiakadva hogy végre tudnék jácccani normálisan 3 órát egyhuzamban (eddig csak 1-1 órákat jáccccotam) erre nem nem megy
szeritem te is a fejedet vernéd a falba
játszani akarok!
(erről a szófordulatról mindig az x-akták jut eszembe[tudjátok az a játékbabás rész amikor a játékbaba csinál ki mindenki...]
)
[Szerkesztve] -
Maksifül
senior tag
A klánhoz való tartozás főbb alapfeltételei:
-magyar nyelv felsőfokú, vagy anyanyelvi szintű ismerete
-Skype nevű ingyenes, internetes telefonprogram, mely lehetővé teszi, hogy a játékos klántagok élőszóban értekezhessenek egymással harc, és kalandozás közben. /értelemszerűen szükség van mikrofonra, és hangfalra, vagy mikrofonos fejhallgatóra... /
-összetartás, mások segítése
-kultúrált viselkedés /indokolatlan káromkodások mellőzése, stb./
A fenti feltételeket maradéktalanul szeretnénk elvárni minden klántagtól, hogy a csapat valódi közösség legyen. Értelemszerűen kizárással jár, ha valaki nem tud, vagy nem áll szándékában megfelelni a klán érdekeit szolgáló elvárásoknak!
Természetesen előnyökkel is jár, ha valaki e közösségbe szeretne tartozni, de ezekről csak később tájékoztatlak Benneteket. Illetve csak azokat, akik megfelelő elhivatottságot éreznek ahhoz, hogy tagjai legyenek az első kizárólag mágusokból álló klánnak. -
tjhooker464
őstag
Figy még nem is játszottál a játékkal és már panaszkodsz. Szerintem te jártál már a Wow.hu n. Szóval inkább az ingame dolgokat osszuk meg egymással itt és WOW.hun csinálok egy og topicot ott lehet ezeket a dolgokat kitálalni.. KÉtlem amúgy, hogy ennyi pénzért le lennénk szarva.
Tudom, hogy vannak idegesítő dolgok a játékkal de szerintem a hangulat és a játékélmény kárpótol. Jó mondjuk nekem nincs időm folyamatosan játszani és érezni, hogy ezek milyen idegesítőek.
-
zölcsi
tag
hát napi 30-perc az semmi föleg ugy hogy multok kb enyit kellet várnom (vagy többet) hogy bejusak bs-ra...
de egy egész délelött azért elég gáz -
Maksifül
senior tag
Örömmel értesítelek Benneteket, hogy úgy fest máris két játékossal gyarapodik a Pásztorok nevű mágus klán az Arathor szerveren, szövetséges oldalon.
Tehát, aki szeretne csatlakozni, s megfelel a felvételi követelményeknek, most indítson karaktert, hogy legyenek társai, s ne egyedül kelljen megírkózni a nehézségekkel. -
zölcsi
tag
köce
(egy körül a k* é*-be pont addig jáccchattam volta)
[Szerkesztve] -
zölcsi
tag
amugy ezt a napot visszakapjunk plusz napként vagy a blizz egyire nem fer???
azé érdekes lenne ha mondjuk netszolgáltató így állna a dolgohoz : pénteknetén nincs szolgáltatás az ügyfél meg le van sz@rv@
(egyébként eddig egyszer volt hogy nem volt net egy napra és azt szépen vissza is kaptam...)
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Instance:
Bővebben: link
A karbantartás ált. asszem 12-13-ig tart...14 fele már szerintem lesznek szerverek, bár pontosan nem tudom, mert én mindig dolgozok 16-ig, és azután már mindig van, mire hazaérek -
dnacrew
tag
Ha valakinek lejött a 2 peccs, tegye fel valami tárhelyre, utána vállalom a hostolásukat 100+Mbit tárhelyen.
-
zölcsi
tag
instance azok mik?
és most medig nem fog menni?
kb...? -
tjhooker464
őstag
Hehe most jön a 2. peccs
-
zölcsi
tag
pénteken délelötönként nem megy egy szerver sem????
vagy mi van itthonvagyok végre lenne időm jáccccani és nem tudok
marhajó ám -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #3905 üzenetére
Megint új p*cs?
Ezt te hol olvasod?
wow-europe-on van ez, csak én nem látom?
[Szerkesztve] -
tjhooker464
őstag
Látjátok az új peccset? Aztmondja, hogy minimum lvl ek lesznem az instance okhoz és javítják a disconnect problémákat.
-
macy
addikt
válasz
tjhooker464 #3896 üzenetére
Thx, majd megérdeklődöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 9 45mm LTE
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest