Aktív témák
-
-dagoth-
csendes tag
Lezárult tegnap a wow beta-ra a regisztráció. Hallottam, hogy van valami kis kapu, és utólag is lehet regisztrálni. un: ''plussz account''-ot szerezni.
Tud valaki ebben segíteni? -
atijo
csendes tag
15-ösön van valaki?
-
Kraptor
őstag
válasz
killahdrums #391 üzenetére
Nos 2 hét nem nagy vezteség
Meg igazán valljuk be az open beta már nem nagyon tesztelésről szól , hanem inkább marketinges húzás
főleg, hogy már mióta kinnt van a játék a piacon
-
Szőrös
veterán
válasz
killahdrums #391 üzenetére
Bezony ez így van. Hiába csinálsz karit bétán azt törölni fogják amint éles lesz. szvsz ezért nincs sok értelme erre a pár napra guildet alakítani.
-
d-boy
senior tag
válasz
duracell89 #377 üzenetére
Nekem stabil 126-128 Kb/s-el jön.
1 mbit axelero... -
XanD3R
senior tag
Akienek lennt van az a 25-ös PVP szerverre
-
Darth_Revan
veterán
válasz
duracell89 #383 üzenetére
javaslom,hogy valamilyen normási FTP programmal szedjed,mint például a Cute FTP
A link:
ftp://ftp.uk.multiplay.co.uk/pub/games/mmo/worldofwarcraft/beta/eufinalbeta/ -
r34ct0r
csendes tag
meg lehet valahogy változtatni a passomat?
-
duracell89
senior tag
válasz
Darth_Revan #379 üzenetére
de rendes vagy hogy beirtad a cimet
plz ird -
clayman
aktív tag
Nekem már lent van.. de most épp töredezettségmentesítek.
)))))
-
Kraptor
őstag
válasz
nekem 190Kval jött
-
Darth_Revan
veterán
nekem 1 másik FTP szerverről stabilan 122Kb/s-el jön
késő délutánra lent lesz teljesen
[Szerkesztve] -
Ekváádor
őstag
válasz
Nekem állandó 42-43 egy ftp szerverről.
-
Kraptor
őstag
Ezekre érdemes pillantást vetni:
http://clanimbrium.net/forums/viewtopic.php?t=3984
http://gypsymod.the-mad.net/?id=download
Különböző kezelő felületek -
r34ct0r
csendes tag
1.2.2-es patch nincs fenn valami értelemes ftp-n? blizzard downloader nem túl gyors...
-
d-boy
senior tag
Valaki nem tud adni nekem egy acc-ot?
Sajnos lemaradtam -
clayman
aktív tag
JIPPI! BEINDULT!
''The Second Phase Starts Now!
29/01/2005
Blizzard Europe is proud to announce the start of the second phase of the Final Beta Test. We are now adding more players into the game based on current registrations. Everyone that has been able to create an account for the second phase of the beta may now log in and start enjoying the very latest version of World of Warcraft, including the latest patch. The official forums are also back online.
In addition to the existing data centre near Paris we have opened our new centre in Frankfurt to support the increased number of players. You will be able to play in your preferred language and Realm regardless of the location of these data centres. If you have not already downloaded the game client you may use the link below. We look forward to meeting you in-game soon.'' -
ha normál serverre nyomtam, meglehet változtatni, hogy pvp legyen?
-
Kraptor
őstag
Az pl, mikor az egyik charakter túl erős és a fejlesztők csökkentik az erejét. Pl eddig 23t sebzett, most már csak 16ot fog, csak egy példa..ezt hijják nerfelésnek, nem tudom, hogy magyarul mi lenne a megfelelő rá. Ez a gond a Warriorokkal is WOWbe, legalább is az amcsik ezért sirtak és csináltak gyűléseket, ahol többen megjelentek, több százan és a szerverek nem bírták és kipukkantak.
-
clayman
aktív tag
A nerfelés az mi a halál?
-
Kraptor
őstag
Felbontást hol tudok állítani a játékban?
Az ftp amit fentebb linkeltem még elvileg mükszik, onnan gyorsan lelehet szedni az egészet.
[Szerkesztve] -
servert akarok, servert akarok....
-
clayman
aktív tag
Nekem már csak 2:50 ..
Én DC++ -on töltöm, nem volt kedvem hagyni ezt a s*ar blizzard bittorrentet... -
nem látom énse a szervereket....
-
XanD3R
senior tag
Már mennek a szerverek, vagy most még csak a patch-elés megy?
-
XanD3R
senior tag
Milyen szerverre fogtok menni? és melyik kaszttal lesztek?
-
Szőrös
veterán
könyörgöm azt mondja meg nekem vki , hogy mi értelme van erre a pár napra guildet alakítani ?? ne legyetek már ilyenek. tiszta ovi. nemsokára kijön a teljes játék akkor lehet beszélni erről , van is értelme no de most ??? inkább szedjétek le élvezzétek aztán hali . nekem is most jön, köszi Kraptor. Öcsém örülni fog neki lehet még én is játszok 1 picit.
-
szekreny
tag
válasz
killahdrums #350 üzenetére
Guildbe benne vagyok, jó lenne valami ugyanolyan szerverre menni...
Egyébként nem kapattad el magad nagyon..pár hónap alatt lev25?
[Szerkesztve] -
killahdrums
senior tag
Na látom kezd éledni ez a topik, végre!
Szal játékostársaim (frissek és nem frissek)! Én azok szerencsések közé tartozom, hogy az elsők között voltam akik test account-ot nyertek szal már tolom pár hónapja a gammát! Azt tudom mondani akinek még nem jöt le ill. még nem tudta futtatni a játékot, hogy kösse fel a gatyáját mert überbrutálkirály!
A másik meg, hogy még egy magyarral sem találkoztam játék közben és jó lenne összfuni egy honfitársammal a WoW világában...
Szal megosztanám veletek a két karakterem nevét:
Sszf (egy 20-as szintü tauren harcos)
Pinke (25-ös szintü gnóm varázsló, vele játszom többet...)
Nyugodtan whisp-eljetek rám, ha segítség kell és a közelben vagyok!
Ja, és ti is megoszthatnátok a karaktereitek neveit itt a totyikban, hogy esetleg tudjunk magyar guild-et csinálni, meg persze a közös játékért... -
XanD3R
senior tag
nem hiszem el: 5 perccel ezelőtt még 140-el szedte most meg csak 5-tel jön
-
Kraptor
őstag
ftp://amnesia.hu
vagy
ftp://192.188.245.219
user: wow
pass: wowdl -
XanD3R
senior tag
Innen szedjétek le nekem 140-150-el jön:
http://download.ngi.it/dl/1106913989jkhrlsjkrpfnsrbffhjwjinqvwchkwxu/WoW-1.1.2-client-enGB.zip -
Kraptor
őstag
Most jutott eszembe, hogy ha SP2d van akkor P2Pvel kicsesztek veled. Nem nagyon szoktam p2pt használni de emlékszem, hogy volt ilyen topic és olvastam is róla, hogy SP2 az ugyanazon porton történő azonos kapcsolatok számát limitálja, ami belassítja a letöltést.
Event 4226
TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts.
Volt valami hacked .sys file ami megoldotta ezt a problémát.
[Szerkesztve] -
krokk
senior tag
én a hülye blizzardos downloaderrel szedem kb dél óra most 31%nál tart átlag 20k val jön
sajna de kétlem hogy dcn gyorsabban jönne szóval most már marad ez
bennhagyom estére holnap délután már talán tudom nyomni
-
Kraptor
őstag
Nos szerintem kár ennyit görcsölni ezen. A most kreált accountok még nem aktívak, tehát nem sokra mész vele, ha megvan a kliens
All those people who have successfully created an account will be able to join the game at the start of the second phase, which will be announced here shortly.
The servers will be taken down this evening at 10pm (Paris time) for maintenance and patching. This process is expected to take a few hours and the servers and official forums are currently scheduled to be back online early Saturday morning. Once the servers are back up, existing testers will be able to download the patch and play. At the same time those players that have been able to successfully create an account for the second phase will also be able to access the game.
Tehát szombaton tudsz leghamarabb játszani és még elötte patchelned is kell majd, ami megint nem 5 perc lesz szerintem
Tehát nyugi és relax. Kb 1 nap alatt leszedi a Blizzard downloader, tudom, hogy ez elég gáz de ez van, addig játsz mással, Tvz, olvass egy könyvet vagy látogasd meg a barátnődet
[Szerkesztve] -
clayman
aktív tag
Ezt most komolyan tegyétek meg magyar honfitársaitokért
-
clayman
aktív tag
ha valakinek megvan már a gém, akkor menjen fel egy DC hubra plz, és írja be ide h melyiken van mert a magyar ADSLekre ez az annyittöltesszleamennyitfel lószar.
-
szekreny
tag
én bcdc t használok, itt egy link:
Bővebben: link
noname.mydns.hu:1024 , itt vagyok most fenn... -
XanD3R
senior tag
Valaki írjon egy olyan helyet ahonnan 160-al is jöhet
nagyon fontos lenne -
XanD3R
senior tag
Ja aki ismeri a bithumen nevű magyar torrentoldalt az onnan is leszedheti az eu open beta klienset
-
figyusztok!
Az miért van, ha megpróbálok belépni, beírom a nevem, jelszómat, aztán kidob egy ablakot hogy van valami baj, és nem enged be...
Valami ötlet? -
XanD3R
senior tag
Az us klienshez csak az 1.1.2-es javítás kell?
És azt honnan lehet leszedni?
Lusta vagyok keresni(ez még rímel is)
-
szekreny
tag
Induljanak már szerverek, játszani akaroooook
-
szekreny
tag
válasz
duracell89 #303 üzenetére
gyere dc++ra.Virtual DJ World Hubon vagyok(ez magyar), megosztottam.
-
Torry
addikt
unique Authentication Key
Ez micsoda ide mit kell írni? -
válasz
duracell89 #303 üzenetére
esetleg dc++. mást nemtok mondani. nekem modem van
haver (DopeBob) már letöltötte
-
duracell89
senior tag
hi
csinaltam magamnak accountot, de ecceruen nemtalalok jo ftp-t ahonnan jol jon
amcsi ftp van dogivel, de onnan nem akarok oszulve 2-5k-val szenvedni
nincs valami fasza ftp, vagy magyar torrent?
help
Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged