Hirdetés
- OLED TV topic
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Kompakt vízhűtés
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - iPad topik

- 

PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

szaszab
aktív tag
válasz

Lacee1986

üzenetére
						Most direkt néztem, ~35% xp-t kaptam egy BC-s dungeon-ért. Quest-ekkel.
Nem tudom, hogy jön ki ez a rengeteg xp nálatok, mert a heirloom kb +50% xp-t ad, és csak a megölt mob-ok + quest-ek után. Pl, random dungeon-ért a végén kapsz bónusz xp-t. Arra nincs hatással a heirloom.
De jó lenne mindig "rested" lenni, dupla xp járna.
Ráadásul heal hiány van mostanában, így tankkal is nem ritkán előfordult, hogy 10 percet vártam 2 dungeon között.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
 - Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
 - BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
 - Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest