Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demizson92
aktív tag
Miért lenne marhaság, azért mert Te így gondolod?
Eredetin most mit csinálsz? Egy rohadtul unalmas, monoton content van előtted, csupa tejfeles szájú kis fiatallal (nem személyeskedésből, de, ha Te is fiatal vagy akkor elnézést!) - számomra unalmassá vállt és inkább a TBC-t nyomom vagy nyomnám pár honfitárssal - számomra az még kihívást jelentett, ez nem nagyképűség, de most már túl egyszerű a játék.
-
szaszab
aktív tag
Akkor most kapaszkodj meg. Lehet, velem van a baj, vagy azzal, hogy még mindig nem találtam megfelelő guild-et, de mióta is? Talán szeptember közepe óta játszom eredetin, és október körül lett meg az első 120-as karakterem. De a lényeg, hogy mivel 6 feletti kulcsokhoz nagyon nehéz tényleg jó csapatot találni pug-gal, guild meg ugye inkább casual, amiben jelenleg vagyok, hát az van, hogy unom BfA-t. Mármint, nem is unom, hanem ahhoz, hogy elérjem a célom (minél jobb gear mythic dungeon-ből, /a raid-elés részemről felejtős/), kellene egy jó csapat, ami nincs. Így pedig konkrétan a célom success rate-je pug-gal kb 20%, amire azt mondom, hogy inkább bele sem kezdek. Tíz, hatosnál magasabb kulcsból kettő sikeres? Az én időm ehhez drága, az idegrendszerem pedig kevés.
Van három 120-as karakterem (main resto dru, alt: demo lock és tank dh). A main 368 körül van, a többi is 350+, de nem foglalkozom velük. Nem idő hiányában, hanem a fent említett okból. Így aztán nekiálltam, unlock-oltam horda oldalon a 3 allied race-t, kreáltam is velük karaktert (~30 Mag'har orc rogue, ~40 Highmountain tauren warri és ~75 Nightborne pap).
De hiába lehet elég gyorsan haladni a fejlődéssel is a decemberi update óta, ha tört szerveren már ~13 karaktert húztam fel nulláról 90-re, itt, eredetin sem sokkal másabb. Kb annyiban, hogy nincsenek bug-ok, illetve egy területen nagyon sok szintet lehet húzni, (Hellfire Pennisula kitartott 58-70 között a pappal. Egyedül Nagrand-ba mentem át az Aréna q chain miatt 68-on.) de ennyi.Egy szónak is száz... Oh wait. Száz szónak is egy a vége. Pár hete még azt mondhattam: fú, hát BfA nekem nagyon bejön, alig látok ki a teendőkből. Most pedig húzogatom a szemöldököm, mert lassan két hete nem voltam egyáltalán mythic dungeon-ben, main karakterrel sem. Kivétel, amikor guild-ből valakinek segítettem.
A pecázgatás, world quest-elés (jó ideje nincs olyan emissary, ami fejlesztené a gear-em), alapanyag farmolás engem nem mozdít előrébb, a célom felé. A pet battle-t is csak azért csapatom, mert a 120 alatti karaktereknek elég jó xp-t ad.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi