Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mister_X

nagyúr

válasz Balcsix #85138 üzenetére

Linkeket nem tudok admi, mert mobilról vagyok, de:

1) Mythic+ dungeon, minél nagyobbat. Loot nem garantált a dungeon végén, de kaphatsz nem-azerite-gear jutalmat az adott dungeon loot table-jéből a kasztondnak és specednek megfelelően. Erre linkelnék egy táblát, hogy adott keystone szinten milyen lehet a jutalom. Hetente (szerda reggel a heti reset) fix jutalmat kapsz a mythic chestből (Alliance: Boralus, Harbor Master's Office, Horde: The Great Seal, Trophy Room), szintén nem-azerite, továbbá kapsz titan residuumot, amit be tudsz váltani gearre.

2) world boss. Loot nem fix, de első kill után loot lockout van, tehát nem kaphatsz a továbbiakban semmit, attól függetlenül, hogy dobott-e az első alkalommal. A heti world boss a hat BfA területen 355-ös geart ad, Arathi world boss 370-est, Darkshore 385-öst adhat. Érdemes utóbbi kettőre betárazni egy-egy Seal of Wartort Fate tokent, ami egy újabb loot rollt ad (loot ekkor se biztos). Warfrontok megnyílásakor Arathi quest 370-es, Darkshore 385-ös geart ad, a továbbiakban 340-es geart adnak.

3) Normal / Heroic raid, normal Uldir 355-ös, heroic 370-es geart adhat.

4) érdemes a lootot adó world questeket megcsinálni, mégha a lootra azt írja, hogy 330+: ez azért plusz, mert van lehetősége warforge/titanforge-ra, így lehet jóféle cuccokat kapni kis szerencsével.

5) emissary. Időnként adhat loot jutalmat 3/4 WQ teljesítése esetén, általában azerite, de van amikor más. Talân a héten volt, hogy kaptunk egy újfajta emissary rewardot Tortollanoktól, ami egy WQ-poolból származó, magas item levelű ring/trinket volt.

6) Incursion. 4 incursion WQ és a befejező quest teljesítése után kapsz lootot.

• szaszab

aktív tag

Amit én csináltam, miután "kinőttem" a heroic dungeon-öket:
    1. Azon WQ-kat csináltam meg, amik olyan loot-ot dobtak, melyek javítottak a gear-emen. (Csak a main spec-re fókuszálva.) Szóval még az aktuális World Boss-nál is néztem, mit dob, és megvártam, amíg az a wb nem lett aktív, ami nekem hasznosat dobott.
    2. Ugyanez, csak az emissary wq-k. (Ha nem item-et dobnak, nem is foglalkozom velük.)
    3. Raid finder (ha megvan a taktika, akkor norm, bár 350 alatt nem tudom, elvisznek-e. Ki lehet fogni.)
    4. Végigtoltam az összes dungeon-t, kulcs nélküli mythic-en, hogy lássam élőben a taktikákat. Ehhez nem árt egy jó csapat, guild. Randommal szenvedés lehet.
    5. 340 felett már simán lehet menni 2-es kulcsokat. Az a dungeon végén már 345-ös item-et dob.

Ez utóbbihoz annyit fűznék hozzá, hogy wowhead-en szépen össze vannak szedve a BiS gear-ek class-onként. Hogy ne járj fölösleges köröket, érdemes guglizni. Pl.: "holy priest bis gear site: wowhead". Az első találatnál letekersz a "Best in Slot Reccomendations" részhez, és ki tudod választani, hogy az Uldir vagy a "Dungeons and World Bosses" rész kell neked inkább. Itt megnéztem, melyik dungeon-ből kell nekem loot, és csak azt farmoltam.
    Illetve, ha már gugli, erre is keress rá: "everything about mythic keystones". (Bocs, a mobil ph fórum site elég kezdetleges, nem tudok linkelni). Itt leírják, melyik kulcs mekkora ilvl-t dob a dungeon végén, meg a ládából, stb.

• Peetey91

senior tag

És még mythic+ dungeon-ök, LFR, majd normal raid. A heti boss pedig ahogy mondod, a lila WQ.

Új hozzászólás Aktív témák