Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Nézd én szeretem az addonokat,classic-ban BC-ben és talán még wotlk-ban is volt rengeteg,még akkoriban külön adon volt a pet-nek aspecteknek,meg totembarok.

Volt hogy 8-10 órát mászkáltam és bányásztam,azt is addonnal,mert mutatta mi a legjobb útvonal.
Főleg akkor jött jól amikor versenyeztünk hogy x óra alatt ki bányászik többet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mit nem adnék én olyan addonokért más MMo-ban mint az altoholic.
Az az addon egy álom.
Azért amikor 52 karit átnézek mert keresek egy vackot olyankor szoktam szidni a fejlesztő jó mamuskáját hogy nem enged addonokat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem DBM igen is jól szokott jönni instában,mert figyelmetlen vagyok.
Lehet hogy ismerem az instát meg a boss-t,de akkor is jó ha van és figyelmeztet mert ép valahol máshol jár az eszem,ami nálam simán előfordul.
Ha igaz amit pletykáltak,akkor elég sokan abbahagyják a raidelést meg a WoW-ot ha elveszik az addonokat.
De mivel nem járok discordra meg egyébre így csak hallomásból tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)