- PLC programozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
marked one94
őstag
Na tegnap meglett a bat chat ezért gondoltam megnézem a statisztikámat, hogy végeztem a lorrainel 40t-vel, és össze hasonlítom a másik két t8as med-el ami van.
Panther2 [link]
Nagyon jó kis tankom még mindig itt van a garázsba és minden nap megyek vele 1-2 kört, Piszok jó ágyúja van, jól lehet vele távolra lövöldözni, és ha úgy adódik közelharcot is lehet vele vívni, csak vigyázni kell hogy nem nagyon tudja leengedni az ágyúját.Pershing [link]
Ezt a tankot csak imádni lehet! Jó ágyú, mozgékony, és rengeted pályán hasznos az ágyú kitéríthetősége. Tornya szereti elnyelni a lövéseket. Sajnos kevés a végsebessége. Nemsoká vissza is fogom venniLorraine 40t [link]
Eleinte nagyon utáltam mert piszok magas és hosszú egy tank. Van olyan helyzet mikor piszok jó az auto loader pl. mikor 2-3 tank egy helyen van és 1-2 lövés az egész. Ennek a tanknak se lehet nagyon leengedni a lövegét. Papíron pontos az ágyúja de gyakorlatba elég fura dolgokat tud művelni. Bármiről képes lepattanni. Szerencsére sokan nem tudják hogy táraznia kell vagy hogy meddig táraz és nem mernek rá menni.Még egy T44et kéne szereznem, arról a tankról is sok jót halottam. Mondjuk már dolgozok rajta
Aktív témák
- PLC programozás
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest