Hirdetés

Aktív témák

• marked one94

őstag

Na tegnap meglett a bat chat ezért gondoltam megnézem a statisztikámat, hogy végeztem a lorrainel 40t-vel, és össze hasonlítom a másik két t8as med-el ami van.

Panther2 [link]
    Nagyon jó kis tankom még mindig itt van a garázsba és minden nap megyek vele 1-2 kört, Piszok jó ágyúja van, jól lehet vele távolra lövöldözni, és ha úgy adódik közelharcot is lehet vele vívni, csak vigyázni kell hogy nem nagyon tudja leengedni az ágyúját.

Pershing [link]
    Ezt a tankot csak imádni lehet! Jó ágyú, mozgékony, és rengeted pályán hasznos az ágyú kitéríthetősége. Tornya szereti elnyelni a lövéseket. Sajnos kevés a végsebessége. Nemsoká vissza is fogom venni :)

Lorraine 40t [link]
    Eleinte nagyon utáltam mert piszok magas és hosszú egy tank. Van olyan helyzet mikor piszok jó az auto loader pl. mikor 2-3 tank egy helyen van és 1-2 lövés az egész. Ennek a tanknak se lehet nagyon leengedni a lövegét. Papíron pontos az ágyúja de gyakorlatba elég fura dolgokat tud művelni. Bármiről képes lepattanni. Szerencsére sokan nem tudják hogy táraznia kell vagy hogy meddig táraz és nem mernek rá menni. :)

Még egy T44et kéne szereznem, arról a tankról is sok jót halottam. Mondjuk már dolgozok rajta ;]

Aktív témák