- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz balintka #34801 üzenetére
Átütésben minimálisan rosszabb, ami igazából nem észrevehető.
Jó legénységgel már a 105ös is kellően pontos, és ha megnézed gyorsabban céloz, mint a 88as.
Én Ferdin is a 105öst használtam, míg meg nem lett a 128as, és én élveztem, bár sokan mondják, hogy szenvedés a Ferdinand, míg nincs 128as.[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
D.Orion
veterán
válasz balintka #34798 üzenetére
Nálam ritka az olyan csata amikor nincs rommá lőve a tankom T29 v. T32. Ha tehetem elől megyek és osztom a népet a heavy-vel, ha top vagyok. Bár az amcsi tankoktól nem félnek annyira, de E75 és IS3 tankon kívűl bármit képes vagyok megfélemlíteni. E75t szemből nem nagyon tudom sebezni, Is3 top ágyuval túl nagyot üt ha tudja hol kell lőnie. Persze én is alkalmazkodom a csatához, és ha úgy adja a helyzet akkor csak lövés idejére bújok ki a fedezékből. Én mindig arra megyek, hogy morálisan bomlassszam az ellenfelet. A 71k credit-es körömnél pl az IS4et háromszor láncoltam le így nem tudott rámjönni, aztán elpattant az agya és rámrohant... Az addig csendben váró társaim meg azonnal szét is lőtték. Wot-ban úgy lehet nyerni szorult helyzetekben ha képes vagy átverni vagy morálisan lebomlasztani az ellenfelet.
Ui. De rossz mobilról írni.
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz balintka #34794 üzenetére
Pont annyi volt, amennyit előre kiszámltan 16 nap: [link]
Ehhez hozzátartozik, hogy a közbenső fejlesztések egy részét Gold átváltással vettem meg, kb. 1000-1000 goldot áldoztam rá, de mindkét tanknál "tisztán" termeltem ki a köv szintet.
Ehhez kellet T29-nél 250 csata (678 átlag xp-vel) és a T32-nél 200 csata (838 átlag xp-vel) Azaz 169K és 167K amihez jött a más tankokból származó 5%-os freeXP.
A T29 szenvedés volt (főleg amig a 105-öst nem vettem meg), a T32 viszont nem.Ha nincs prém meg egy kis gold, akkor valószinűleg egy teljes hónap 2-2 hét kell hozzá, napi 50 csatával.
A mostani állás szerint a T34-el nem bírok ki napi 50 csatát..... de még 5-öt sem.
A nagy dilemma, hogy áldozak rá Goldot vagy hagyjam a fenébe? Mert én is úgy számolom, hogy ha sikerülne a T30-at kifejleszteni, akkor lesz egy t10-es tankom, meg egy TOP TD-m, ami még nincs, csak t7-es.
És ha TOP TD lesz a T30-ből, akkor csak jobb lehet mint a T95, amit sokan célként tűztek ki maguknak és én is szívesen kipróbáltam volna.[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
válasz fsb1000 #34807 üzenetére
Nem lesz tier 10 TD... Hogy kerülhetne másképpen magasabb tierbe?
2 ág lesz: "megszokott" TD és "tornyos" TD, egyiken a T95 lesz a T9 top TD, másikon a T30.[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
válasz fsb1000 #34811 üzenetére
A T30 mozgékonyabb lesz, mint a T95, illetve lesz tornya. Ennyi előnye lesz a T95-tel szemben.
-
Timyyy
őstag
válasz Gyuri27 #34795 üzenetére
Már írtam egy csomószor, legutóbb 1 hete kb, szóval még egyszer a T34 téma, hátha egyszer elfogy azon olvasók száma, akik még nem kérdeztek rá. Tehát az idézet a hivatalos oldalról:
As you might know, the T34 will be replaced by the M103 and moved to Premium Tanks. Players will be able to purchase the T34 and any other premium vehicles in the in-game store. In addition, the T34 will be moved to tier VIII. We are still working on the game balance. Other new American vehicles are also being balanced. There is a high chance that they will end up on the same battle level as their predecessors, T30 and T34.
Tehát megvehető lesz mégiscsak. Részletesebben a köv. idézetben:
It looks like new players who will join the game after Christmas won’t be able to purchase T34. This does not mean that the Premium members will not be able to get their T34 by converting gold into experience and credits. The T34 case is not for making another Premium vehicle, but to compensate efforts in grinding for those who have already own this tank for a long period of time. And again, special offers for this tank may possibly be released at a future date.
Szóval aki karácsony után regisztrált, az már lecsúszott arról, hogy a store-ban megvegye a T34-et. Ezzel akarják kompenzálni azt, hogy aki már elérte, annak jutalom maradjon, más meg ne tudja kikerülni félúton a grindelést, és csak simán pénzből ne tudja megvenni.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
vhw
addikt
válasz Timyyy #34818 üzenetére
A kolléga kérdése mindenbizonnyal arra vonatkozott, hogy mennyiért lesz megvehető mint premium tank, hasonlóan a KV5höz és a Löwehez.
De a T34ből nem lesz ilyen mezei premium tank. Tehát ilyen formában nem lesz megvehető. A még említett "speciális alkalmakkor" rizsa, meg egy biztosíték, ha anyagi érdekeik úgy diktálják, mégis árubabocsátható legyen a T34, nehogy úgy járjanak mint a preorder tankoknál (ha megfigyeltétek, minden eddig játékból kivont tank leírását ezzel a dumával zárták)."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Szibilla
aktív tag
Nofene, nem is tudtam, hogy van ennek a játéknak itt topicja. Épp most futottam össze csatában egy PHE-s tüzérrel, gondoltam utánanézek, erre mekkora közösség van...
Egy ideje játszom én is, nem túl jó eredménnyel. Szívesen veszek minden tanácsot, íme a WoT profilom.
-
luka1996
csendes tag
Sziasztok, miért lehet az, hogy nem nyitja meg a játékot?
Rákattintok az indításra, és erre a játék helyett bezárja az ablakot. Nem ír ki semmit se...
Lécci segítsetek!! -
Fel
addikt
Szerintem még mindig nem igazán tudják/tudták eldönteni a prémium T34 sorsát...
A második idézet pedig inkább arra vonatkozik, hogy szerintük akik nemrég kezdtek el játszani, azoknak nem fog sikerülni elérni a T34 kifejlesztését időre (patch). Csak ugye azóta közbejött az, hogy február helyett átcsúszott a 7.2 márciusra... Így lehet már nem lesz igazuk, mert 2,5-3 hónap azért bőven elég rá.
-
Paul119
addikt
kiváncsi vagyok az is4en mit változtatnak ha megy tier X be, több páncél több élet meg másik löveg?
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Iron Funeral
őstag
Végre berak Hummelsdorfra a Bélával, jól elrejtem a tankom elejét, a 8ason feltartok 5 tankot teljesen egyedül (2x is4, löwe, type, jagdpanther) és mit csinál a maradék a csapatnak? persze, hogy megdöglik az összes 14v10 állásban.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Gyuri27
félisten
Igen az ár érdekelt.
Én augusztusban reggelt. Tehát elvileg megvehetném.Az ár meg érdekes dolog. Mert amig volt type59 a kv5 nagyon nem érte meg az árát.
Ha kijön a t34 7500 goldos áron a kv5 szintén nem fog annyit érni.
A statokat nézve a t34 7500-t király vétel lesz a löwéhez képest.Persze addig még változhatnak a dolgok.
Amd - Radeon - Ryzen
-
jahrn
senior tag
Huhh ezt nem is lattam eddig: [link]
A lenyeg: "KV will be split on 2 tanks. The KV and the KV-2 The Kv-2 will be tier 6"Es en is ugy tudom h S-70 nem lessz a tier 10 IS-4en, vmi haboru utani 122mm-es lovegrol daloltak.
[ Szerkesztve ]
-
skill84
tag
a helyükben mivel a profit számít azt csinálnám mint a löwével főleg ha t9es löveget kap a prémium t34. 15000g aztán pár hónap után levinném löwe árba. ha kisebb ágyú kerül rá akkor mehet lejjebb az ár.
-
fsb1000
nagyúr
válasz fsb1000 #34817 üzenetére
T34-re részben GOLD-ból megvettem lénctalpat, meg a tornyot.
15 környi szenvedés után nem bírtam tovább.
Felment rá végre a venti meg a töltésgyorsitó. Álcaháló is bár kétlem, hogy nagy hatása lenne.A renccer azonnal megjutalmazott adakazó gesztusomért, TOP GUN, Pusztító, meg egyebek lettem.... az első 15-ben meg asszem 3 kilem volt.
És a csapat sem volt gyengébb leosztású mint máskor, bár TOP tank voltam ismét.
Győzelem!
Csata: Abbey 2012. február 26. 14:19:17
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 1 072
Szerzett kredit: 39 633
Csatában elért Achievement:
Pusztító, Top Gun, Kiváló Lövész, Mesterlövész[ Szerkesztve ]
-
Szibilla
aktív tag
Megvettem a KV-3-at, persze stock szegény, erre rögtön Tier X-es csata....nem úgy van, hogy az első 50 csatában igyekszik kímélni az embert a rendszer?
-
CactuS
Arcképgyáros
Győzelem!
Csata: Abbey 2012. február 26. 15:00:54
Jármű: T-34-85
Szerzett tapasztalat: 9 195
(5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 41 677
Csatában elért Achievement: Top GunA vége érdekes volt, 4 ellen maradtam egyedül, majd a végén már csak 1 arty maradt. Kb 3 méterre állt tőlem egy bokorban, de az ellenfél szólt, hogy AFK és toljam már arrébb a képemet 2 métert, mert ott álldogál. Replay
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs