Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
balintka #33012 üzenetére
Igen... talán elérem február végéig a T34-et. 60+180 ezer XP kell még.
Lehet nem vagyok túl pro, de én nem érzek nagy különbséget a német Heavykhez képest, kicsit jobban kell rejteni a testét, bátrabban mutatom tornyot, pár apróság - a sebessége alig jobb. De ha TOP tank vagyok, akkor nem támogatóként kell küzdeni szerintem, hanem úgyanúgy az első vonalban - lehetőleg támogatással.
Ilyen esetben többször is próbáltam, hogy akár védeni hátramaradok, de mindig áttörtek valamelyik oldalon, és ha 2-3 kisebb tank körbevesz már esélytelen vagyok a T29-el. (mint általában bármi mással)Szerintem jó kis tank ez a T29 és gondolom a következők is, hiszen nagy különbség nincs a tech adatok között.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest