Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KisApám

addikt

válasz #84221696 #42712 üzenetére

Én jó párszor azt veszem észre, hogy sok unikum csak pötyögteti a térképet, hogy spot, és hátulról lövöldözget. Szóval nem azok az úgymond - számomra - igazi játékosok, akik mennek és harcolnak és úgy unikumok. Hátul beülnek valahova, néha azért helyet változtatnak, mert vagy követik a frontot vagy csak felspotolódtak és más helyet keresnek hátulról csapatni az ellent. És ennyi.

Én az elmúlt fél évben alig játszottam valamit. Most a tesztszerveren megpróbálom magamat feltornázni, azaz visszaemlékezni gyakorlatban mit és hogy. Rengeteg YouTube videót néztem, rengeteg élő adást bámultam a twitch-en, de ez nem az, mintha magam ülnék le és csinálnám, ez nem túl sok mindenre jó, ha a gyakorlatba nem tudom átültetni. A "Backseat Gaming" viszont nagyon meg ;]
    Van 8543 csatám (ebből 681 arty csata...), 55,64% WR-el és 1766 WN8-al. Szóval lehet rontani belől nyugodtan.

Orzanel (59164 csata, 61,25% WR, 3341 WN8) a tegnapi élső streamjében mondta, hogy ha eléri az ember az unikum szintet, számítson arra, hogy XVM fókuszba kerül: yolo, tüzér, saját csapattársak basztatása. Nem szabad odafigyelni, és amúgy is, ha leülsz játszani, élvezd a játékot, ne görcsölj az WN8-on, már ha tudsz.

Új hozzászólás Aktív témák