Hirdetés
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Azért egy T54 T9-es med , nem csoda hogy körbetáncolt . Elég durva is lenne ha nem enne meg . Nem tudom az E5 mennyire lesz acélos , mert én nem érzem benne az erőt . A mozgékonyság-ágyú jó ,de mindenki belövi . Tizes tankot nem adunk el ugye ,de szivesen becserélném az IS7-IS4 re ha lehetne . AZ IS7 elég pattogós lehet vissza kellene vennem .
A patton nekem is nagyon bejött , de az más kategória . A tizes Patton-t megvetted amúgy ? Anno nem volt valami acélos mikor kihúztam ,de azóta kapott némi buffot . Nem nagyon látom , hogy szaladgálnának vele emberek . Inkább az orosz-német med vonal van erőltetve ahogy látom .
Tegnap mentünk pár csatát Lori-WZ120 és egyre jobban kezdem szeretni ezt a WZ-t a nagy csővel . Tényleg van szituáció amikor beleszaladok abba , hogy nem tudok lőni egy kis domb miatt ,de kezdem kitapasztalni mikor merre érdemes menni .Igazán jó érzés 500 Dmg környékén lőni vele . A JT csak nézett a múltkor egy 550-es puszi után , hogy ezt mivel ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest