- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- iPad topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Stigma.HC
Lehet itt "viccelődni" a gold-kékség összefüggésen, de pl. én kb. egy hete elkezdtem úgy használni az AMX 1390-et ahogy a WOTINFO-n "ajánlják (igaz én nem pakolom tele prémlőszerrel. hanem fele-fele), és azóta elég rendesen megnőtt vele a hatékonyságom. Érezhetően jobb eredményt érek el vele. Sokat jelent, hogy a lövések nagy része be is talál.
Más:
Elég kemény menet volt az IS-7-tel Fishersman-en. A várost gyakorlatilag egyedül védtük egy E5-tel, ahol jött egy E100, Jgpze100, M103,TigerII és IS-3. Végül elhullottunk (elbaxtam, mert elszámoltam a Leo töltési idejét), de sikerült lehozni a meccset,és Tank ász lett az eredmény.
[replay]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vallás
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest