- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
Kalos7 #86513 üzenetére
Ugyanitt tartok, ha ráérsz ma mehetünk, de ezt a legjobb lenne tier5-ben 3-an a Stug IV-el vagy Hezterrel megcsinálni.
Mottie: nekem tier5-ben lett meg, mindenképp olyan tier kell, ahol több a noob, mert ott akár 1500-2000 dmg-el simán első lehetsz.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
-
h1mpi
félisten
KV2 trollal a Chi-ri-be sikerült 13 dmg-et belesebeznem
Na azt hogy?
Meg blindbe elvitt egy E-25-öt, de azt hagyjuk is
(#86490) DiszNóÓl: Akkor lánctalp lesz, mert azt írta ki modul sérülésként. Mekkora mákja volt
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #86482 üzenetére
Geforce Experiencben felveszed és utána feltöltöd
-
h1mpi
félisten
válasz
Dryman #86474 üzenetére
Egyelőre a HE-vel sebzek kevesebbet, mert a T8-as heavy ellen nem sebez 800-900-at max oldalról avgy hátulról, de oda nem jutok. Majd cserélgetem
Amúgy, ha nem a "fun" értékét nézzük az AP+goldal lehet a legnagyobb sebzést leosztani szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz
Enzolord #86452 üzenetére
Az van rajta... ellövik a láncot javít, megint ellövik 10 mp egy helyben és 20 mp töltés, addig elfogy a hp...
Nekem ezek a böszme lassú orosz tankok nem jönnek be egy kicsit se...1-2 lövést tudok bevinni és kész utána halál
(#86454) adamgreen: nem, ami utána van
kell valami jobb arty a küldikhez
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Artyk sírba raknak a KV2-el is.... Ha lehetne havi 10K-t fizetni, hogy ne legyen arty a csatában első lennék, aki előfizetne... És nem az a baj, hogy kilőnek, mert persze, ha kempelek lőjenek ki, hanem az, hogy nem lehet egy értelmeset csiki-csukizni, mert kapod a -500 hp-t... napok óta már ez veszi el a kedvem a játéktól...
A heavy tank totálisan értelmetlen lett ebbe a játékba, szerintem a Tigris ágat végig viszem, hogy legyen a küldikhez tank és hagyom is...[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz
Simulacrum #86399 üzenetére
Ahol már a Prémium lövedék se segít
Mekkora duma
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #86330 üzenetére
lehet a cél a 704 meccs
utána meg újra élesztették a klánfőnöködet
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Micsoda hangár kép, atyaég
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #86155 üzenetére
Ha nem ezt az eszement missziót csinálja valaki, akkor tesz egy óvatos tiszteletkört elöl, majd standby üzemmód és ha olyan a csata, hogy nem 15-2-re kaptok ki, akkor egy ilyen táras szörnyel le lehet vadászni a fél hp-s szörnyeket is. Szerintem azt elvárni, hogy előrerohanjon valaki és szétlövesse magát, már tier4-ben se nagy okosság...
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz
FoBCRaistlin #86112 üzenetére
Nem tudtam rászánni 40K xp-t a nagy ágyúra, anélkül meg hagyjuk is
Majd esetleg 5K csata után vissza nézek. Most fő cél maradt az E5 és az E100 heavy fronton.Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz
Szepi1979 #86072 üzenetére
Az az ágyú volt fent a KV4-en még. Valami elképesztő nincsen rá szó
Az oroszok a saját tankjaikat tették tönkre ezzel a nerfel leginkább. A Tigris II ágyúja még így is pontos maradt. Amerikai tankokkal még nem játszottam azóta.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Nézem Circont streamen és HT-vel 10/8 Prokhorovkára teszi. Csinálhatnának ezzel valamit, mert ez elég gáz, hogy vannak ilyen "napi" mapok...
-
h1mpi
félisten
válasz
egyedülülő #86056 üzenetére
Én próbáltam, nagyon jó tank, de papír nagyon, szinte semmit nem pattint. Olyan gyors, majdnem, mint egy light, pontos és gyorsan tölt, jó pennel. Artyk imádják lőni
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz
rlazol #86007 üzenetére
Ha szereted a német tankok tulajdonságait, akkor utálni fogod az orosz tankokat, főleg az IS4 és IS7 vonalon...
Más: azért a T28-as küldiknél már odafigyeltek a 2000-es min. dmg-el, hogy kis t5-ös td-kkel ne lehessen a küldiket végig csinálni
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #85930 üzenetére
Nekem rosszabb lett, lehet másnak jobb. Azért fórum, hogy megbeszéljük.
Az átlag tankoknál nem érzem, de ennél a két prémnél nagyon. Valószínűleg, azért, mert mind a kettő OP volt a saját kategóriájában, ezért is szerettem őket.
(#85937) jagada: akkor nem STI és IS4 se, nem bánom...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Én szomorú vagyok a 9.6 után. Nekem tönkre tette a játékomat a WG. Egyértelműen rosszabb lett a prémium artym és az E-25 is. Én most kaptam az első ilyen pofont, hogy egy megvásárolt tankom rosszabb lett, mint korábban. Azt hiszem innentől kétszer is meggondolom, hogy költök-e erre a játékra...
(#85928) grizlisandor: soha, ez magasan a leg***bb tank a játékban
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #85914 üzenetére
Tegnap is össze vissza lőtt, ezért gyanús már.
-
h1mpi
félisten
válasz
jagada #85910 üzenetére
A top ágyúval és 10 goldal, amit T8-T9-ben használok csak. Az E-25 viszont gyanús, hogy kapott egy "fű alatti" nerfet, sokkal kevesebbet sebzek egyik napról a másikra vele. Pedig vissza tettem a csokit is...
Vagy ennyit számít ez a pontosság nerf..Mondjuk ma jó formában is vagyok eddig 697 a WN8-am
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Eladtam a KV4-et, nyugalom áraszt el
Soha többet még 1 orosz tankot!
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz
jagada #85876 üzenetére
Az E-25 jó kezekben tény, hogy túlzóan OP. Ha ügyes vagy és jó helyet találsz, akkor simán be lehet vinni 10 lövést úgy, hogy fel se spotolódsz. A másik vicces dolog, hogy előbb kiszúrták a light tankot a másik bokorban, mint engem az E-25-el
Az E-25 ott hal meg, ahol nincsenek hosszú, jól belátható egyenesek, mert tolatgatni és forgolódni nem az igazi. A 830-as HP-ja miatt sajnos nem sok lövésbe tudsz "beleállni" F2F, max ilyen 500 HPS-s heavyknek szoktam nekimenni, ha nincs más választás. A vicc, amikor a lövegpajzsát találják el és olyat pattint, hogy sírsz
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz
Don Vittorio #85872 üzenetére
E-25 is kimaradt. Jobb a látótávja, mint a Borsignak
-
h1mpi
félisten
válasz
lacibacsi #85863 üzenetére
Letöltöttem a wotinfo.hu-ról és bemásoltam a helyére
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #85861 üzenetére
Ez lesz Nekem is, mert nincs bele személyeztem se, amit húznék, bár a Polar Bearest át lehetne képezni, de egyelőre minek...? Kreditet hozza az E-25 és a prém artym mással nem is nagyon játszok...
(#85860) Pete55555:Komoly tank.. lassan leállok a heavykkel és elkezdek rákattanni a medekre. Sokkal jobban bejön a játékstílus és nem is ugatnak, ha nem az első 5 percben nem halsz meg...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Valaki tudja, hogy az autoaim indicatorban, hogy kell megváltoztatni a "pajzs" színét?
(#85822) csaba17: valamit rosszul írtál át benne, nekem is moddolt van, de nem szól bele a 3 sorozs garázs modba.
Más: szerintem a személyes missziókban a TD küldik a legkönnyebbek. Csak játszogattam és már a TD-8-nál járok a T28 HTC-nél, pedig meg se erőltettem magam...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Felraktam az új Aslaint (legfrissebb) és nem megy az XVM. Aktiváltam természetesen. Valakinek esetleg ugyanez a hiba?
(#85802) rlazol: általánosságban lehet, hogy pontosabbak lettek, az enyém annyira pontos volt, hogy azt csak elrontani lehetett
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Kezdek megbarátkozni a kis ajándék Stuggal. Egész jó köröket lehet menni vele, ha saját tieredbe dob
-
h1mpi
félisten
válasz
#40993792 #85773 üzenetére
Ez egy ráutaló tendencia kezdete. Értelemszerűen nem fog mindenki goldot spammelni, de mit csinál a kezdő vagy átlagos player, ha nem talál weak spotot? Goldot lő... És ez jó a WG-nek... Nem voltak annyira pontosak eddig se a lövegek, hogy szükség lett volna erre. Szerintem. Ez az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Nekem nagy csalódás ez a nerf, sokkal pontatlanabb lett az E-25 is..... ez megint semmi másra nem jó csak még inkább arra, hogy goldot spammeljen mindenki....
-
h1mpi
félisten
E-25 auto célzással felejtős. Mellé megy minden. Azért érezhető a nerf sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Unifi Dream Router (UDR) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 500GB fekete játékkonzol extra játékokkal, extra kontrollerrel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! POWERCOLOR RED DEVIL RX 6800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Challenger OC RX 7800XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest