- Nagy teljesítményű Thermaltake hűtőpad combos laptopokhoz
- Ultrakompakt hordozható SSD fortyog a Seagate boszorkánykonyháján
- Az ASUS mobilis OLED kijelzője rendesen megnöveli az effektív képátlónkat
- Profildömpinggel jelentkezik az új GeForce driver
- Játékosoknak szánt, 4K@240 Hz-es monitor a GameMax értelmezésében
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- iPad topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Ultrakompakt hordozható SSD fortyog a Seagate boszorkánykonyháján
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
Egyrészt T5-ig én nem használok freexp-t, gyorsan át lehet haladni azokon a tankokon (akár x2/x3-akkal), felesleges pazarolni. Freexp-t T8-T9-es tankok nagy gun-jába táplálok bele hogy hamarabb meglegyen, arra éri meg szerintem.
Másrészt gold-ot sem használok T8 alatt (onnan is csak párat néha), senki se hal bele azoknál a T1-5 stb. tankok nagy rof-jánál ha pattog 1-2 lövés.
Harmadrészt mivel gyorsan megvan, mindegy melyik line-on jutsz el T5-ig.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Departed
őstag
T-54 = FUN. Simán megéri érte meg az utódjáért csinálni azt a line-t.
Extrém flexibilis tank, tegnap éppen majdnem 5ezer spotsebzéssel segítettem vele a csapatot Campinovkán a saját sebzés mellett. Máskor meg E100-akat ölök vagy arty-kat vagy táras T10eseket segítek legyűrni, vagy ami éppen akad...Tényleg majdnem minden csata nagybetűs FUN vele.
Az utódja is remélem az lesz.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Departed
őstag
-
04ahgy
nagyúr
Persze, hogy belövi. Nagyobb pen egy picurkát, és pontosabb egy picurkát, mint az IS-7, azaz pont olyan, mint az IS-4. Azért azok meg Tier10 tankok...
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
emre
veterán
Ne mondj ilyent, mert még kikéri magának az a pár valóban unicum szintű játékos.
Az unicum szinthez én nagyon rapszodikusan játszok, és nincs is mindig meg hozzá a türelmem."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Bad Pritt
félisten
Miért, csak szemből lehet sebezni egy 13 90-nel?
Főleg, hogy top tier volt, gyakorlatilag mindent át tudott volna vinni szemből is. Jobb játékosoknak ezek a meccsek 3K sebzéssel végződnek (egyetlen értelmes meccsem volt 13 90-nel, az egy ilyen volt
).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
-
Jolet
őstag
Az kétezres átlag sebzéssel 75 csata. Max 100, ha nagyon nem adja. Az napi 3 nemzetenként. Ha csak mindent lecsillagozok akkor többet megyek. Japán és Kína az ahol nincs elég 10-es tank, ott kell kisebb is... Én várom
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Lunky88
tag
-
04ahgy
nagyúr
Lehet, hogy félreértettél. Én úgy értem, hogy sokszor szándékosan jobb a kis csövet használni.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
A kis csővel csak sok goldot és kevés AP-t, HE-t szabad betárazni.
Utóbbiak is csak kifejezetten puha tankokra és resetelni hasznosak.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Van T29-em is és T32-m is. Gyorsabban tölt a T32 a nagy löveggel. Egy érdekesség: a kis löveg a T32 esetén nagyobb DPM-et ad, mint a nagy, és golddal az átütése is nagyobb egy kicsit.
HGyu
-
Bad Pritt
félisten
[link]
Hasznos oldal. Itt rákeresel egy tankra, baloldalt a Számológépre kattintva meg tudsz adni mindent, modulokat, felszereléseket, legénységi skilleket és akkor kiírja, hogy mennyi a töltésidő/célzásidő/talajellenállás/stb abban az állapotban. Mivel megvan a T29, ezért ott a teljesen felszerelt tank töltésidejét írja, a T32-nél viszont az alapot, ami gyengébb valóban. A fullos T32 viszont jobb.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Nagy torony megvan? Az alap toronnyal lassabban tölt majdnem minden tank, ez is. A fejlesztett toronnyal 9.1, egyszerre volt meg a két tank, ezért emlékszem rá. És pontosabb is, szóval jobb a 8-ason az az ágyú, csak ugye az átütés relatív kevesebb a nagyobb ellenfelek miatt.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Valentin90
tag
Hát mivel nemrégiben kapta meg ezt a buffot sanszos, hogy egy ideig élvezni fogjuk ezt a frontpáncélt.
Szemből tényleg átlőhetetlen. A parancsnoki kupola, illetve a felső lemeznél lévő géppuska fészek a két weakspot, de ezeket sem egyszerű belőni.Valahol egyébként jogos volt ez a buff. Az E75 mellett tényleg egy szürke árnyék volt a buff előtt...
-
myckey
veterán
ez az egyik gond ebben a játékban...folyamat változtatás
ha valami nem a nép szájíze szerint megy, akkor egyből nerf vagy buff
az hogy olyan tankoktól vesznek el dolgokat, ami annak esetleg létszükség lenne, az nem számít.
csak a gamerek nehogy megerőltessék magukat, áááááááá Isten őrizz!"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Kean_Sorbo
őstag
A Tier-rel van a gond. Alig látok vele 9-10-es tankot, így lehetetlen az XP-t összeszedni. Hiába van sebzés, az kevés. Egy helyben állva meg főleg. 8-as csatában összelőni 4 ezret nem nehéz (már ha van benne annyi), de nem ér semmit ha nem magadnak hozod össze.
Egy közepes 9-es csata kellene hozzá, Erlenberg védekezés, meg egy adag aranylőszer, és természetesen két agyhalott csapat.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
-
KisApám
addikt
Álca, 6th sense, +2 másodperc, situational awereness, smooth ride, álcaháló, festés, töltésgyorsító, távcső.
A kis T67 csövén most 2 csillagom van.
A HELLCATtal is ilyesmire számítottam (MÚLT IDŐ!). Lemondtam róla egyenlőre.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
jano_77
nagyúr
Ez nem kamu?!? Illetve miből van ez a kis szörny, hogy szinte senki nem tudta sebezni, csak láncolták folyamatosan!?!? Beszarás. De az egyik enemy tanknak csak én láttam úgy, hogy maradt vmennyi HP-ja a körben vagy ez vmi BUG? Esetleg kamu videó?
fsb1000: jaa, hát mondjuk én is úgy tudtam, hogy az adventi kalendár az meglepetéseket tartalmaz a kiszemelteknek - legyen az gyerek vagy akár a párunk! Lehet, hogy tévedtünk vagy a fehéroroszoknál az a szokás, hogy csak akkor kapnak ajcsit, meglepetést, ha fizetnek érte!?
Kocsogok
(#76778) emre: csak az kapja meg a T95E2-t, aki meghívja az új acc-osokat vagy az újak is? Mert utóbbi esetben mondjuk érdemes létrehozni egy új acc-ot, de az első esetében nem nagyon.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
emre
veterán
Mennyit tudsz naponta játszani?
Aztán nézd meg mennyi az átlag xp-d, majd állj neki osztani szorozni, és pillanatokon belül megtudod.Ha tudnál átlag 1000 xp-t szerezni csatánként akkor ahhoz ezer csata kellene. Ez napi 25 csatával számolva 40 nap.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Angel1981
veterán
Egyrészt a gyűjtők ugranak rá, másrészt a szintjén OP, fun vele a játék.
Ez gyakorlatilag egy BT-7, sokkal erősebb páncéllal, és kedvezményes MM-el!dfsz34: hol van az még? Ilyen alapon senki se gyűjtsön semmit, mert majd úgyis meghal, meg gazdasági krach lesz, stb. stb.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Lásd pl. ezeket a csajokat akkor:
KristiPlays - a la GIGAcsöcs - komoly, és kapaszkodni, amikor meglátod
Punchmuffler - a la Csöcsike + ami a szívén az a száján
PwongraphicOfficial - a la kiöltözöm de megmutatom Csöcsike
Yuuie - a la fekvőtámaszozó+rajzolgató csöcsi csaj
Snugzmeow - a la kiöltözöm, lazulok, beszélek
TaraBabcock - a la manöken szőke hosszú szupicsöcsi csajÉs valamelyik egész jól kap adományokat...
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
emre
veterán
Régebben amikor még nem voltak 10-es gépek igazi kis farkas volt. Más T8-as medeket simán megevett reggelire és a T54-essel simán lehetett együtt menni vele. De még most sem olyan rossz, ma ezzel kezdtem a napot.
[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest