- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vbbb
őstag
Még egy kör, utána: meghirdetem az egy hónapos sztrájkot!
(Úgy is megyünk haza és nem tudok játszani minimum három hétig.)
(#98087) Mogyesz75
Ehh, nem tudok. Én ilyen vagyok, mindent azonnal akarok és ha nem megy dühöngök picit. De aztán meg persze lenyugszok és megcsinálom pik-pak.
-
Borisz76
nagyúr
Az adatlapomon található konfiggal ,max grafikán V-Sync nélkül 65-100 között ugrál...tereptől függően.
De be szoktam kapcsolni a V-Sync-et, hogy "ne törje" el a képet.
Így persze fix 60 FPS-t nyújt.Ha valaki nem tudná mit "javít" a V-sync , annak itt egy kép.
Balra kikapcsolva, jobbra bekapcsolva. -
wwenigma
Jómunkásember
Ez a hulladék tovabbra is procilimites, teljesen felesleges GPU-t tesztelni... imadom mikor valaki kerdezi hogy XY VGA-val hogy menne, a proci meg masodlagos, holott jobbára 1920*1600-ba egy R9 270 2GB is elég alá mindent fullra húzva... es pont itt bukik ki a teszt mert nekem az van es tudom hogy nem ennyi az FPS.
-
szbalogh
addikt
Húzom neki a T95E2-t.
Egyenlőre a Panther kizárva és a T-54 felé hajlok. Túl sok a táras light mostanában, egy ilyen találkozót a cdc eléggé megsínylene. Még nem veszem meg, úgyse játszanék vele. Megvárom a gamescom-ot hátha olcsóbb lesz, 1300 goldot takarítanék meg egy 15%-os leárazással.
Van most tesztszerver? -
mrszitya
senior tag
Ráadásul Görögben alszik, úgyhogy valószínűleg nem lesz egyhamar kész a packja. Bár ha jól értettem vitt magával gépet is a nyaralásra, szóval talán az XVM-et összerakja azért majd.
AutoTelescope mod: http://blogtanker.ru/autoequip-dlya-wot.html
-
KisApám
addikt
Majdnem, mint a TIER X-es francia BC arty, de ennek a tüzérnek nem kell újratárazni, hanem folyamatosan tudja tolni, ahogy mondod
(#97652) Warton
Lassab mint a franciaprémtank, valamint 50%-al lassabban tölt, ráadásul ugyan olyan pontos kb. (0,69/100), illetve kisebb a DPM-je is...
Inkább a kis franciaMármint Nekem a 2 tüzér közül csak a francia jöhet szóba.
-
grizlisandor
veterán
-
rlazol
veterán
az oké, csak egész idáig T9es csatáról volt szó.
Oda szvsz elég a 198 pen. -
-
ktg3
őstag
De van. Asszem vmi 2DB T2-s amit ingyen kaptunk
Kört még nem mentem velük, majd ha kell a garázshely, akkor eladom őket. Azt el is feljtettem, hogy majdnem kivétel nélkül minden tankon fenn is van minden csak goldért levehető equip.
Amúgy viszonylag egyszerű a trükk. Kb. mindent meg kell venni amikor fél áron van. Gondolok itt equipmentre meg consumablesre. Az ágakat pedig nem egyesével húzom hanem amik érdekelnek mindegyiket párhuzamosan tolom és nincs olyan, hogy most rögtön akarok valami T10-es tankot, akkor csak azt tolom ész nélkül, hanem 5-6 ágat duplázgatással tolok fel. T8-ban még simán jön a $ nagy átlagban. T9 már inkább nullszaldós, bár itt konkrét tankja válogatja. Mondjuk az is igaz, hogy prém nélkül T10-ben nem szívesen játszom, mert fejlődni már nincs hova, mármint ágban és csak a pénz viszi, de legalábbis tuti nem hozza. Van vagy 7 T10 ami ki van fejlesztve de nem vettem meg emiatt. Csak ami nagyon jó poénnak tűnik. Viszont a hátránya az a dolognak, hogy így nagyon lassan haladok, ha külön ágakat nézünk. Pl. foch 155-öt már nem is nagyon érné meg kifejleszteni, mert annyit nerfelték. Szóval kb. bármilyen irányba indul az ember, mire odaér már csak egy nagy nerfhalom van a végén.PhobioNN7: 21K csata belement azért. Amúgy már nem is tolom a gémet már régóta, mert nagyon sok időmet elvette, pedig nagyon nagy fun. Gondolkodtam azon, hogy én is belekezdek valami YT vagy twitch karrierbe és bepróbálkozom ezzel főállásban
Persze ahhoz, akkor jobban rá kéne feküdni a dolgokra. Eddig csak ilyen szórakozás volt, akkor azért sokat kéne még fejlődni meg utána nézni a dolgoknak.
-
-
Motyi
senior tag
Na azért ne túlozzunk, asszony régi gépén (i5 2500, gtx770, 8 gb ram) Full HD-ban minden maxon simán megvolt a 60 fps (vsync on, emiatt nem is ment feljebb). Egy ehhez hasonló gép mostani új alkatrészekből nem drága, használtan egy pont ilyen meg nem nagy tétel (alaplap+proci+vga kb 90k, én annyiért adtam el) szóval nem kell a wot gépigényét eltúlozni, persze akinek nagyon gyenge gépe van annak rosszul fut (főleg ha amd proci van benne). Én a DX12, Havok, stb dolgoknak azért örülnék mert szebb lenne tőle a játék, és elnézve a konkurenciát (AW) erre szükség is lenne.
-
törölt tag
Nekem nem jött be a csere.
Van pár tizes tdm.
Az FV, hogy féljenek tőlem.
Az E4 a páncélért és a "forgótoronyért"
A WT, hogy mindenki lássa, még a pánya túlvégén is, hogy milyen vagány csávó vagyok.
Legvégül a Jpe100, hogy aranyeső hulljon rá, és hogy az artyknak is legyen mit lőniük. -
zsolthee
senior tag
Ugye hogy ugye? Csak meg kellett volna tartani azt a T34-et!
Most meg tudná durrantania kasszádat rendesen. Napi 5-6 jobb csatával simán összejön 300k nettó. 1 hét alatt - ha még a duplázós köröket is bele vesszük - simán meg van az RHM ára.
Az Emilt én is utáltam.Olyan helyzetekben ment mellé a lövés vagy pattant, hogy az már nevetséges volt. Papíron a nagy ágyú használhatónak bizonyult, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
A borsó jó lesz, kitartás h1mpi! -
Warton
őstag
Amikor bejött ez a "küldetés" már akkor mondtam, hogy ez pokoli nehéz lesz.
1. Szerintem nem volt túl szerencsés az ág kiválasztása, én inkább valamelyik nehéz vagy közepes ágat választottam volna ki IS7, T110E5 esetleg T54. A TD-vel nem tudod annyira befolyásolni a csatát, mint pl. egy nehézzel. A szovjet tankok többször le vannak árazva mint a többi nemzet tankjai, ami komoly szempont lehet.
2. Ezt a küldit eleve két tankkal kéne csinálni, tehát a Sturer Emil mellett ott kéne figyelnie a garázsodban a Nashornnak credittermelő tanknak, mert ha mondjuk a Borsóval kifejleszted a kövi tankot, a credit hiány ott még rosszabb lesz. A 6misis 10-es tankról meg aztán ne is beszéljünk. A T6 az a szint, ahol a legtöbb creditet lehet összeszedni a normál tankok esetében. Vagy prémium tank. Most le van árazva a DickerMax!!
3. Credit szempontjából lehet, hogy más tankosztályok tankjait is érdemes lenne kifejleszteni Tier4-ig, mert a küldetésekből azért viszonylag könnyű creditet szerezni és egy tier4-es tankot még elbírhat a büdzsé. Persze ott is érdemes valami értelmesebbet venni, nem az AMX40-et.
Inkább a Matilda, T-50, B1 stb. ből valamelyik.
De összességében az az amcsi prémjárgány nem hiszem, hogy megér ennyi vesződést, energiát és időt.
-
Departed
őstag
Még mindig azt gyűröd?
Amúgymeg tudhatnád hogy minden line-ra kell "gyengébb" tank, így még jobban fogod élvezni ami utána jön. Mellesleg Emillel sem volt bajom, a nagyágyú elég brutális és jó WR-rel végeztem vele. Bár akkor még Pz Sfl V-nek hívták, lehet azért.
Egyébként tény hogy az utóbbi hónapokban ez a "látni és nem látszani pontos ágyúval papír testtel" TD line kapott pár nerf csapást WG "barátunktól".Rájöttem hogy mindig van mit elérni a játékban, tegnap egy kedves kanadai haverral egymás utáni csatákban szereztünk BIA medált T9 med+heavy illetve light+TD párosításokkal.
Hasonló emlékezetes egy ilyen mint kicsit korábban amikor Erlenbergen ausztrál haverral Tiger2-eseinkkel mindketten ACE-t szereztünk platoon-ban.
Az ilyen mérföldkövek miatt is nehéz megválni ettől a játéktól. -
h1mpi
félisten
Hiába fejlesztettem ki a nagyágyút az egy helyben álló tankot nem találja le oldalról. Kb. ugyanúgy pattog mindenről, mintha valami 200 pen alatti ágyú lenne. Ez nem szar ez a tank, hanem valami förmedvény.
Komolyan nem értem ezzel mit akart a WG, mert semmire nem jó egy játszhatatlan konzervdoboz. -
Stigma.HC
senior tag
Igazából kár kihagyni bármelyik ágat is. Bár a T49 tud meglepetést okozni a használójának, ügyesen kell vele játszani nagyon. Legénység szempontjából is érdemes nézni, mibe van embered. Mert ugye elég vegyes felvágott mind a kettő. Legtöbb embernek inkább a régit mondanám.
-
Quan-Chi
őstag
A Hetzer féle StuH42 105mm -es ágyú. Ami T4be OP a PZ IV-en T5-be még elmegy de T6-ba teljesen haszontalan. Ott van a VK36-ra a fasza 88-as vagy a sniper 0725-ös. Én ezzel a VK3601-el még akkor játszottam mikor medium tank volt és van vele egy Lehväslaiho medálom
ugyan ez a helyzet a T5-ös 3001H-val is, hogy régen T6-os med volt. Szóval van 2 medálom heavyn amit csak med tankkal lehet megszerezni
meunier a DW-nek könnyített MM-je van ha jóltudom. A négyzet alapú tankokat (pláne ha ugyan olyan vastag az oldala mint az eleje) akár 45fokba is be lehet forgatni. Még nem játszottam vele, mert mikor azon az ágon haladtam még csak PZIII volt. Igazándiból nem tervezem megszopatni magam vele
épp elég volt utólag visszavenni a PZ IIIA-t csak azért hogy csináljak vele egy mestert. Majdnem belehaltam a fájdalomba
-
Quan-Chi
őstag
Hááát, nekem csak 440 csatám van E100-al igényes 4 skilles legénységgel ( BIA-Vent- Csoki ) + töltés és célzásgyorsító 2600 WN8 és 85%-os találati arány
Ha mellé lövök valaminek az csak a saját hülyeségem miatt van. Ha megszokod a lassú lövedéket és kitapasztalod az ívet akkor kb. mindent el lehet vele találni. pontosság nerf ide vagy oda. Ezt a nerfet én az alapból nagyon pontos tankoknál érzem neccesnek. A Pak/Kwk 40 és 43 -as ágyúk úgy szórnak mint a vesztés, de a nagyobbak nem. Ebben persze az is szerepet játszik, hogy alapból közelebbről lövök velük.
Viktoár szerintem az E100 vonal végig jó, nekem T5től az összes tank megtartós. A problémám vele egyedül az hogy majdnem az összes más játékstílust igényel. A Tiger II és az E75 majdnem ugyan úgy néz ki de egész másképp kell vele taktikázni. Nem adja azt a luxust mint az orosz KV vonal.
-
törölt tag
-
MinionFlasH
senior tag
Én pont azon gondolkozom, hogy hagyom azt az ágat. Van PTA-m, Leo1, Cent 7/1-ed, STA. Mit kezdjek ezekután a ruszki medekkel, én nem használok goldot.
Viszont az AMX 50B vonalon rengeteg táras tetszik.
(#96665) ballington
Sajnos csak ez van, meg nagyon drágán leginkább gyüjtőknek ínyencségek.
-
Iron Funeral
őstag
Na de azért "pontatlan" és pontatlan közöt tis van különbség, 0,48 (és a 0,42 SEM) pont nem olyan pontossági érték amit egy masszív 170 tonnás platformtól elvárnál. Emellett írtózat lassan céloz (3,3-3,5s nem tudom kinek a segglyukából jött ki), és még a soft statok is gyengébbek; pl. torony forgatás közben több mint 100%-al rosszabb az egérkaki, de mozgás és fordulás közben is egy jó 50%-al gyengébb eredményeket produkál(ha a 12,8cm löveg van rajta akkor jobb a helyzet de sajnos az is röhejesen gyenge) . Tegnap konkrétan 32 méterről nem tudtam eltalálni a másik egérkaki kupoláját... De itt még nincs vége a dolognak, mert gondolnád, hogy nagy löveg+HE jó móka lesz, hát nem. BiA+Csoki+Venti=19,08s reload és a 12,8cm löveg is egy jó másfél másodperccel lassabban tölt mint a jelenleg a béla vagy az E-75 (12,95 vs 14,45s). Olyan érzésem van, mintha kínosan akartak volna arra ügyelni, hogy nehogy jobb legyen mint a Maus mert jelenleg kb. semennyi előrelépés nincs a Béláról, de ez amiatt van mert piszok gyenge a Maus...
Egy szó mint száz, ez nagyon alulmúlta a várakozásaimat, pedig nem gondoltam egy pillanatig sem, hogy meg fogja ütni a Béla szintjét az új tank.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest