- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #156300 üzenetére
Muszáj váltogatnom mert egyik se köt le annyira, hogy 2-3 kört menjek egymás után vele. Most artyzok meg lightozok a küldik miatt
-
h1mpi
félisten
Komolyan olyan csapatok vannak tier10-ben mintha tier 3-ban játszanék. Elmegy az összes birka egy irányba és 3 perc múlva befoglalnak. Vége lehetne a szünidőnek...
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #156278 üzenetére
eddig 1 sebző lövésem van körönként... nem tudok mit kezdeni ezzel a fossal.
-
h1mpi
félisten
Ezt a T69-et nem tier6-ba akarták rakni? Borzalmas egy szar tank, azt hiszem itt meg is áll ez az ág... folyamatosan 10-be basz a 181-es pennel...
-
h1mpi
félisten
Ez a tetves WG ma ki akar borítani... -50% RNG mindenre és +2 tier mindenre.... kb van 500 wn8-am bakaphatja ez a mocskos manipulált szar. Ne adjon 3000-es wn8-at egyik nap sem, de utána hagyjon játszani...
-
h1mpi
félisten
Komolyan megírom a WG-nek, hogy fizetek csak egy pár mapot vegyen ki Nekem... borzalmas szarok már egyesek...
-
h1mpi
félisten
Jók ezek at OBJ260 küldik
400-500K creditet ad és nem is nehezek az elején.
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #156119 üzenetére
Gondolom a csaló modosok meg se akarnak tanulni játszani?!! Nem a modoktól lesz valaki jó játékos, hanem attól hogy megfelelően olvassa a csatát menet közben. Persze lőni is tudni kell, de az szerintem 4-5K csata alatt kimaxolható, meg ugye szóráskép és RNG...
Sokszor nézem csata alatt merre megy az unicum mit csinál?! Teljesen mást, mint a botok és nagy részt 5-6 kill és top dmg amivel zár.
-
h1mpi
félisten
Tök véletlen pont elkezdtem az IS grindet az IS3-ra. De ahogy olvasom biztossá vált, hogy az új HT vonal innen megy tovább.
Akkor nem az IS7 vonalra megyek hanem az újra
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #156116 üzenetére
A döntögető modos
Jagada az itteni neve: [link]
Dikkmanhe a wotos. Érdekes mert Ő amúgy is jó játékos volt, nem hiszem hogy szüksége volt rá...
-
h1mpi
félisten
válasz
popey37 #156111 üzenetére
Ezennel ünnepélyesen lebuktatva a második csaló a fórumon.
illetve magát buktatta le mindkettő!!
Nem baj, ha akarod a hszedet elküldöm a WG-nek kicsit vizsgálják meg az accodathátha Ők lealacsonyodnak a szintedre
Nem mondtad hogy szabályos? Akkor ezzel mire céloztál?? : a tundra benne van a tiltólistában, amit én használok az nincs.
Egy kis piti csaló vagy semmi más ne álljon már feljebb neked...
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #156060 üzenetére
igen sajnos csak egy átlag kör, de Nekem az első
Most viszont volt egy vicces momment a T-49 kiszedte a másik artyt mellőlem én meg lerammoltam a BC 155 58-al
Ilyen se sok volt még a 13K csata alatt
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #156048 üzenetére
Pont ezért
Neki a nyerés az ász kör
-
h1mpi
félisten
Az S-51-nél az a baj, hogy csata közben nem lehet az ágyút cserélni. Full tier7-ben a 42-es relaod halálra van ítélve...
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #155837 üzenetére
Ha sebzek 4-5-t és pattintok is annyit akkor meglehet. Kell valami nyomi csapatot keresni aki lövi sidescrape közben
-
h1mpi
félisten
IS4 gondolom jó lehet a T55A HT15 küldire? Sikerült a 14-es, inkább a HT-15-el szenvedek, mint az LT és SPG-t próbálom kitüntetésre megcsinálni...
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #155817 üzenetére
Nekem sajnos kitüntetéssel kell...
-
h1mpi
félisten
válasz
wwenigma #155481 üzenetére
Én voltam a majom, mert beleraktam... nem csak ide, hanem az LT-15-be is. Simán már azóta megvolt vagy 5x mindkettő, de kitüntetéssel nem. Viszont jó lenne a HT-15-be a token, mert se IS4-el, se E5-el nem sikerül megcsinálnom a 12 000-es küldit. A vicc, hogy nem is a tank kell, mert ahogy hallom nem nagy szám, hanem a nyitás az OBJ260 küldik felé.
-
h1mpi
félisten
Szeretném kiváltani a T55A SPG-15 küldibe belerakott 4 tokenem. Szerintetek a 8-as Francia artyval van esélyem, hogy top xp szerző legyek és 3K dmg-et is csináljak? Sajnos a 10-essel ha ez meg is van, tuti nem vagyok top xp szerző.
-
h1mpi
félisten
válasz
Blue Eagle #155273 üzenetére
Perverz vagyok, de Nekem bejött az a tank. Iszonyat jó ágyú van rajta
-
h1mpi
félisten
válasz
Virgilius_15 #155226 üzenetére
Ja
azt észre se vettem
(#155227) Dr.Én: én eladtam, mert elég kaka az a vonal...
-
h1mpi
félisten
Ezért a 103B-ért megérte az idő. Nagyon durva tank
-
h1mpi
félisten
válasz
Jokerdapro #155188 üzenetére
Ugyanez Nekem is... néha semmit néha mindent. Olyan 50% RNG-t érzek kb.
-
h1mpi
félisten
válasz
Jokerdapro #155188 üzenetére
Borzalmas az az ágyú... elszoktam tier 10 után ezektől a fosoktól
-
h1mpi
félisten
válasz
Jokerdapro #155179 üzenetére
A srácoknak nem nagyon megy a programozás csak a dobozkészítés...
-
h1mpi
félisten
Azt meg nem tudom mikor javítják, hogy a tier8-as fos tankokkal meg szinte mindig 10-be tesz. A T44 jól érzi magát nagyon ott.
-
h1mpi
félisten
válasz
Luperator #155101 üzenetére
Maga a tank nem rossz, de ebben a metában értelmetlen. Van rajta egy csomó weak spot és mindenki goldal lövi. Torony két oldala 230-as simán viszin a legtöbb 8-as prémtank goldal, a géppuska fészek 160-as!!! vicc, a kupola meg 150-es
Egy táras 6-os light szétszedi szemből
Az a relaod time meg borzalmas. Olyan 9 körül kellene töltenie. -
h1mpi
félisten
Ezek a kis Mausok úgy halnak még superunicum kézben is, hogy öröm nézni
ismét egy értelmetlen tier8 prémium tank a shopban...
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #154978 üzenetére
Mert az jobb is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged