- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Az Aslains frissítésnél kiszedtem a csapattárs lövés blokkolását. Nem érdemlik meg hogy ne lőjjem Őket, ha belém lő ki tol a nyomorult
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz
Flash Gordon #152575 üzenetére
Ez mind szép és jó de mégis egy kurvajó tank hozzáértő kezekben. Az APCR a valóságban gyors és pontos.
A tank lapos és a jó gundep miatt alig lehet eltalálni egy domb mögött. Nem a 10-es HT-ket kell lőni hanem a többi 8-as vagy 10-es puha tankot. Kb ennyi[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Jó kis fun tank ez a T92 light, jól elleszünk
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #152517 üzenetére
Lehet ezt lightosan is. Akár csak heti 2-3 órát. Én se vagyok sokat gép előtt van amikor csak 8-10 kört megyek. Napi 30-40 csaták nem sűrűn adódnak már.
(#152520) Richie146: A 2. page not found így nem tudjuk meg soha
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Nincs esetleg valakinek -20%-30%-os kuponja?
Jönne ez a T92 Light
Bár a penje meggondolandó, de az M41 GF-nek se sokkal több...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Skill4ltu most áll 94,98%-on a 121B-vel
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Egy kis esti játék. Kinek melyik tankkal van a legnagyobb véennyóca? 50+ csatás tankok játszanak
Wotzolla.com-on könnyen megleshető! Nekem a T71 DA 4642wn8!
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ha valaki szeretne rózsaszín Maust, nemsokára lehetősége lesz
A Wargaming ma nyilvánosságra hozott a tank testreszabási rendszerről néhány információt:
- Az új funkció: Testreszabás 1.0 (2D) segítségével a játékosok egyedi álcafestést rakhatnak a járműveikre. A Testreszabás 2.0 valószínűleg már 3D-s tárgyakat is tartalmazni fog.
- Az álcafestések felhasználói felülete megváltozik, lesznek alkategóriák, mint például effektek és színek
- 5 részre lesz osztva a tank, minden részt különbözőképpen lehet lefesteni: torony, löveg, lövegpajzs, páncéltest, lánctalpak
- Az egyedi festés megnöveli a tank álcaértékét
- A játékosoknak lehetősége lesz limitált időre megvásárolni ezeket a festéseket úgy, mint a jelenlegi álcafestéseket
- Igen, a tankok lehetnek majd rózsaszínek is
- Lesz egy új kopás effekt
- Az első tesztek során a Tier 8-10-es járműveken lehet kipróbálni az új rendszert
- Ahogy azt megígérték, a bohóc festéseket (pl.: Liberté) el lehet majd rejteni a járműveken
- Minden festéshez oda lesz írva, hogy az történelmi vagy kitalált minta
- Lehet majd a minta méretét módosítani (növelni, csökkenteni)
- Ez a funkció a 9.21-es patch-el érkezhet decemberbenWoTinfo szerint[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #152129 üzenetére
Azt írtam, hogy kimaxolni a lehetőségeket. De Te játssz nyugodtan modok nélkül, engem nem érdekel
-
h1mpi
félisten
Az autós példádból merítve, ha 6 fokozatú a váltód, akkor miért csak 4-esben mész? Előnyhöz juttat a 6-os? Igen. Ki az aki nem vált fel? Aki hülye... hát kb. itt is ez van. Aki nem teszi fel a nem csaló modot, az magát sorolja hátrányba...
De lehet itt Krisztuskodni csak ez nem ez a játék... itt aki nem vérpisti szinten akarja nyomni, annak ki kell maxolni azokat a lehetőségeket, amik nem tilosak. Én is ezt teszem és más ÉRTELMES emberek is. A buták a játékban is csodálkoznak és ugatnak, ahelyett hogy gondolkoznának...[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ezeket a tetves HE Japán HT-ak mikor basszák már ki a játékból? A WG-nek a mocskos k***a anyját ezekbe
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz
Razermazer #152032 üzenetére
Ha megveszed 360 napra sokkal de sokkal olcsóbb, mint havonta.
-
h1mpi
félisten
A T69 milyen tank? Érdemes megvenni vagy csak a vonal miatt, hogy továbbmenjek...
-
h1mpi
félisten
Sheridan eladva, újabb fos került ki a garázsból
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Lassan menni fog a Sherdian. Előbb kispotolt a Conqeror, mint én Őt... Kb. semmire nem jó szar fos tank.
A troll semmire nem jó az AP-ja meg pontatlan. A 10-es Német sokkal jobb.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Skill4ltu 85 meccs alatt tette fel 3rd gunmarkot a bc25 t-re az orosz szereveren
-
h1mpi
félisten
Kicsit elcseszték az Strv 103-0 dmg/wn8 mutatóját. 2000 dmg-re 1300-as wn8-at ad
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Lelökött egy T28 a helyemről Strv 103-0-val. Visszamentem és alámentem, felborult az oldalára és beszopta
-
h1mpi
félisten
válasz
ddt500hu #151760 üzenetére
Én a Sheridanre is visszaraktam az AP ágyút, de így meg már rosszabb mint az Rhm. Pzw. Az sokkal pontosabb és mobilisabb, mint a Sheridan és jobb az ágyú süllyedése is. A T49-et is az AP ágyúval húztam ki. Utána nőtt jelentősen az átlagom vele. A troll ágyú viccnapokon jó, de még talán oda se.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Az milyen amikor azért halok meg, mert a saját csapattársam belemegy a 6-os táram utolsó lövésébe.... az nmyn maradt 20 hp és kilőtt...
komolyan ez a World of Debils játék
-
h1mpi
félisten
válasz
Digital #151670 üzenetére
Tegnap beálltam egy bokorba, lőttem 3-at, abból kettő az űrbe ment... mondom jó... tier8 volt, előre mentem a HT-ok mögé és 3500 dmg-el zártam
megvártam ameddig az orosz HT-ok lőnek kimentem bumm 500 az IS3-ba, másképp nem lehet. Messzire nagyon pontatlan lett...
-
h1mpi
félisten
Nem mentem ma rossz etapot, de ennyi földbe csapódó lövedék még nem volt a játékban, mint ebben az utolsó patchben... borzalom megy mindenhova a lövés... vissza kellene venni a szórásképből, mert ez lassan szerencsejáték lesz nem tudás alapú
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Aki a 10-es német lightal játszik nem szokott felborulni Neki? Nekem 4 meccsen 4x borult fel egy sima kanyarodástól egyenletes terepen... szerintem ezt elcseszték...
-
h1mpi
félisten
Ennyi f@sszopó egy ge***it ebben a játékban, ezt a kib***szott csapatsebzést kivehetnék. Önbíráskodó pöcsök lövöldöznek seggbe, amikor a legelső bokorban állok... de a retard fasznak valami nem tetszik így se
-
h1mpi
félisten
válasz
notika77 #151514 üzenetére
Én észre veszem a 60 FPS / no GSYNC és a 120 FPS /GSYNC közötti különbséget. Sokkal simább a kép, amikor hirtelen kell forogni. Kemper TD módban mind1 melyiket használod
Én nem szeretem ha full grafon beesik 120 FPS alá, ezért is nyomom 1080-annal.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Az új hihető WG alakítás. A T28 Proto seggén megpattant a full közelről leadott HE lövedékem
-
h1mpi
félisten
Megvettem a T71 DA-t funból. Nagyon jó kis dög
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #151164 üzenetére
Igen csak a WG szerint ha használod a digitális terméket, akkor nincs refund. Persze ez nem teljesen így van, de Ők ezzel indokolják az ingame visszatérítést pénz helyett. Mondjuk az igaz, hogy ha veszel egy nap prémet reggel és este kérsz refundot, akkor aznap farmolsz 2 millió kreditet, azzal mi lesz? Nem hiszem hogy ezt ennyire tudják figyelni.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz
Yofej75 #151100 üzenetére
Igen, annyi goldot kaptam amennyi a HUF különbség volt. Volt 2-3 napnyi levelezés kb. 5-6 levélváltás.
Sajnos nem a paypal árfolyam miatt ver át a WG, hanem Ők 286/Ft/EUR árfolyamon írják ki az árakat.
Kártyával centre annyit vesz le, Paypal esetén viszont a banki középárfolyamot. Innen adódik a különbség.
HA Paypal biztonsági árfolyamot használsz, akkor még nagyobb lesz a különbség. Akár 40 Ft is 1 EUR esetén.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #151060 üzenetére
Valami nem kerek én 4790K-val simán nyomtam igp-vel, full butítva 100 fps volt, egyedül a sniper nézetet érezte meg
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 3D nyomtatás
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest