Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Köszönd magadnak...
A Team battle lényege, hogy meg lehet válogatni azt a 6 embert és tankot akikkel/amikkel csatába indulsz.(#54280) Spenike
Értelmezd a mod nevét... a saját csapatod tankjainak körvonala fog megjelenni ha a beállított távolságnál messzebb vagy tőlük. Nálam működik(#54249) Mogyesz75
Borso... ha jól sejtem akkor a 8as szintű WT-ről van szó. Nagy csúzli szerintem Team battle módban érdemes. Randomban inkább stílus függő. -
jano_77
nagyúr
nem használom a HD minimap modot!
nem a minimapon való spot jelölést szeretném (utolsó hely) az működik, hanem a csapat panelen a nevek mellett egy villany körte vagy felkiáltó jel bármivel mutatta korábban, hogy volt már felderítve az illető....most nem? Este majd kipróbálom modok nélkül, bár akkor meg mitől lenne ilyen opció benne? , mert most megyünk vendégségbe. -
PR0JECTNR56
addikt
Igen van benne ilyen, bár én személy szerint, ezt még nem szerkesztettem, de tudok segíteni. A J1mbo féle verzióval az a baj, hogy túl sok formában kering a neten és van, ahol az opcionális elemei között találod meg a zoom-out-ot van, aki viszont eleve azzal a fájllal tölti fel.
Itt a hivatalos topikja ha letöltöd a 2. mirror-t használd. A csomagban lesz egy pdf, ahol minden le van írva célkereszt komponenseiről és segít eligazodni. -
Dr_Syrex
senior tag
-
dfsz34
őstag
Nem jó, mert a gyúlékony német tankokra a vezetőnek kell a megelőző karbantartás, kötelező és akkor nem kell minden legénynek tűzoltás, mert automata tűzoltóval együtt már elég hatékonyan csökkentik a tűz esélyét. Nem azt mondom, hogy soha, de igen ritkán gyullad a kettőt együtt használva.
Legalább a lövésznél le tudnád cserélni a tűzoltást snap shot-ra, ha forgatni kell a tornyot, ami elég gyakori ugye, akkor segít, kisebb a célzókör torony forgatáskor meg esetleg még a rádiósnál a látótáv növelés, situational awareness jöhet szóba. A nagyobb látótáv főleg a végjátékban lehet olyan tényező, ami eldönti a csatát, aki jobban lát, az előbb lő, de hasznos persze mindig, meg valamennyivel több xp is jön így, mert ugye te kicsit jobban látod az ellent és nem kell osztozni mással vagy éppen neked számolja a spotot, akárhogy is, valami keveset még az xp-ben is jelent.
-
-
Mcray
senior tag
Ha tudsz angol nyelven akkor ajánlom az SGTA klánt. Nem kell feltétlen klán tagnak lenned, hogy kapj oktatást, de megkönnyíti a dolgod, ha szakaszozni vagy századozni akarsz. Én most léptem ki. úgyhogy lehet pont akad még hely neked. Bárkit szeretettel várnak, aki fejlődni akar.
Keressed a játékban Vallu01-et ebben az ügyben. Szólj neki, hogy én (Tyutyu a játék nevem) küldtelek.
-
Szepi1979
senior tag
NSzerintem ez teljesen rendben van. Ha minden 4000 csatás sárga-zöld lenne legalább akkor nem lenne ennyi radley meg pools medál. Ha nem húztál volna ki annyi tankot (pl e75' e100 ) akkor ezek az értékek nagyobbak lennének. A stock tankok lehúzzák a statokat nálunk egyszerű halandóknál.
Arra figyelj hogy ne a stat miatt játszál mert megutálod a játékot, görcsös leszel, nem fog menni. Több embernél láttam ezt, én 2000 csatánál estem ebbe bele. Szerencsére szeptemberben nem volt gépem 1 hónapig, azóta a szórakozás hajt nem a statvadászat.
Ha mégis javítani szeretnéd játsz op tankokkal, pl T18, hellcat, kv1s.
Nem te vagy itt a leggyengébb de ez nem is számít -
nyunyu
félisten
Masodik skill 85%-rol 86%-ra novelesehez 10k XP kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest