Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LK

addikt

válasz sith7 #45071 üzenetére

Most már, hogy játszottam néhány meccset, és néztem nagyon jó játékosok videóit, észrevettem pár dolgot, amit eddig sohasem láttam a csapatomban lévő cv-től. 2 feltűnő dolog: 1. amikor a saját DD-nk foglal, a cv képes odatenni egy raj vadászt, ami védi legalább amíg foglal. Ezzel nagyban elősegíthetem a csapatom győzelmét.
    2. amikor elfoglalatlan cap. mellett halad el a raj, akkor is lehet a túlvégén letenni egy rajt, mert spottolva van az nmy DD, és úgy kell a vadászokat pozícionálni, hogy a füsttel ne tudja elérni a capet. Ezzel meg késleltetem az nmy győzelmét. Na ezeken meglepődtem, mert az életben nem láttam ilyet még, hogy fölém rakott vki. vadászokat amikor DD-vel foglaltam.
    Az átlag cv-s játéktudása kritikán aluli. Csapatjátékra a többség képtelen. És hogy rájöjjek erre, az kellett, hogy T4-10-ig játsszak cv-vel, mert sosem tűnt volna fel. Arról a kritikán aluli viselkedésről meg inkább nem beszélnék, hogy aki úgy látja, hogy veszít a csapat, és szándékosan AFK-t játszik, és ezzel teljesen elvéve a saját csapat csöppnyi esélyét, hogy megfordítsa a meccset.....
    EZ CSAK a cv playerek hibája, hogy sky cancer-ként látják őket sokan, mert a cv alkalmas a védekezésre, saját csapattársak védelmére is, lásd hajók broadside kényszerítése, és a fenti két pont. Ha az átlag cvs gondot fordítana a csapattársak hathatósabb támogatására, talán változna a helyzet.
    Érdekes dolgot láttam tegnap, kaptam két + karmát a csapattól, Ryujo-val, segítettem cappelni, spottolni, adtam vadászokat amik miatt nem lőttek a mi cappelő DD-nkre. És lám amikor megtalált az nmy DD, jól esett hogy hárman jöttek segíteni ! Valamit valamiért.

• FoxiestFox

félisten

válasz sith7 #45071 üzenetére

Áh, akkor mégiscsak érted te a problémát, csak úgy vagy vele, hogy most ez a szar van, együk csak ezt a szart, és ne nagyon pofázzunk mert uncsi! ;]
    Hát bocsi, ikszeld ki a fórumot, ha nem tetszik, mert sanszos, hogy itt továbbra is arról lesz szó, ami megihleti / felcseszi az embereket, ami manapság két dolog, egyik a rövid, kiegyensúlyozatlan meccsek kérdése, másik a sky cancer.

És ismét, klasszik érvelési hiba. Attól, hogy régen is szar volt, a mostani nem lesz kevésbé szar, sőt, még kevésbé lesz elfogadható, hiszem már a második CV implementációt rontotta el a wg.
    Az egyik mamutszar, a másik elefántszar, a lényeg ugyanaz, egy nagy lepény a fejünkre.

Új hozzászólás Aktív témák