- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egér probléma
- Milyen asztali médialejátszót?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Olyan plugin van, amivel egyes tartalmakat csak megfelelő jogosultsággal láthat a látogató? Azt láttam, hogy jelszóval le lehet védeni, de ha több lenne,akkor elég maceráns.
-
nOvOp
senior tag
válasz
spiritex #2459 üzenetére
Mert nem csak erre használjuk, hanem más tartalmak megosztására is, ami fájlkiszolgáló használatával nem lehetséges. Sok-sok leírás és a hozzá tartozó fájl(ok). Csak bizonyos fájlok módosulnak, akár naponta (többször). Így ha csak egy link van, akkor az sok munkát megspórolna nekünk. Nem beszélve arról, hogy mindig naprakész információ lenne a megnyitott fájlban. (mert ha nincs admin, akkor a régi fájlt használja mindenki, amíg le nem cserélik)
Szóval hasznos lenne!
Próbáltam bemásolni azt a linket, amivel egy böngésző meg tudja nyitni a fáljt (pl. file://192.168.1.1/teszt/teszt.xlsx), de az nem jó. Szóval valami hasonlót keresek, amivel működik a wp. -
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg helyi (belső) hálózaton fut egy weboldal. Több excel fájt használunk, amit a médiatárba feltöltök és onnan emelem be a megfelelő helyre, így mindig elérjük és olvasásra meg tudjuk nyitni. Azt hogyan tudom megoldani, hogy ezeket a fájlokat ne kelljen feltölteni a médiatárba, hanem egyszerűen csak belinkeljem? A fájlok ugyanazon a belső hálózaton (IP címen) érhetők el egy közös meghajtón. Mivel sokszor frissítjük a fájlokat, ezért elég macera mindig feltölteni és lecserélni a jelenlegivel. Egyszerübb lenne csak belinkelni, így mindig ugyanazt a fájlt érnénk el, amit lemódosítunk a közös meghajtón. (még csak most kezdtem el használni a wp-t, így elég sok nyitott kérdés van előttem...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest