- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leroyclub
senior tag
válasz
SpaceJam #7426 üzenetére
Igen ahogy néztem a hibakódokat és a keresgettem a neten, mindehol az elavult PHP-t írták. Sajnos a web-server.hu-nál csak 7.3 a legmagasabb. Írtam a supportnak egy emailt, hogy megtudják e oldani a frissítést. Ha nem akkor elhozok tőlük mindent. Sybell és Elin közül melyik ajánlott jobban? Anno a web-server is elég jónak tűnt, de az évek folyamán valahogy leépültek sajnos...
Ha költözés lesz mennyire bonyolult a dolog. 2 WP honlap van jelenleg a tárhyelyemen, illetve 4 domain, meg egy jópár email cím... Ebből 3 domain amit használok (az egyikre szeretném most az új honlapot). 1 maradhat mert ha lejár úgysem hosszabítanám. -
leroyclub
senior tag
válasz
SpaceJam #7424 üzenetére
Adatbázis létrehozás megvolt és hozzá is rendeltem az adott domainhez, viszont nem tudom mi lehet a probléma de egyfolytában kifagy a wp meg az oldal is. Ugye ahogy beirom az oldalam URL-jét bejön az alap wp sablon oldal, ilyenkor be is tudok lépni ha utána írom a wp-admin-t. Viszont nem igazán tudok semmit csinálni. Témát sem enged hozzáadni, meg ha átírok valamit akkor nem tudom "közzétenni" az oldalt mert csak karikázik. Ilyenkor már elérhetetlen lesz az oldalam is, nem tölt be csak szintén karikázik és egy idő után Server Error 500-as hibával leáll, de ahogy nézem ott már a másik domainemre mutat a címsorban, ahova eddig át volt irányítva (ezt az átirányítást kiszedtem már korábban). A szolgáltatói fiókomban a PHP verzió 7.3-ra van állítva, ennél csak kissebbek vannak. Lehet ez a probléma? Ja és ha frissitgetem akkor van hogy megjavul... utána ugyanez.
-
leroyclub
senior tag
válasz
CharlieDrop #7422 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Mamp-ot leszedtem de közben sikerült a szolgáltató FTP elérése is. Egyenlőre nézem a videókat és próbálok tanulni mielőtt nekikezdek.
-
leroyclub
senior tag
WP-t szeretném kicsit megtanulni ezért inkább azzal indítanék egyből.
Jelenleg a telepítésnél is elakadtam mert a szolgáltatómnál (web-server.hu) nem tudok valamiért az FTP- szerverre csatlakozni, telefonon pedig nem lehet elérni őket. Emailben írtam nekik de egyenlőre semmi.
Esetleg addig megtudom valahogy oldani hogy tudjam használni a WP-t és majd ha kész a weblap akkor átemelem a szolgáltató FTP-jére?
Szerk: Nekiállok videózni abból gondolom sokminden kiderül -
leroyclub
senior tag
válasz
SpaceJam #7416 üzenetére
Köszi megnézegetem a vidókat. Szeretném inkább magamnak csinálni és kicsit jobban rálátni. Van annyi szabadidőm hogy képezzem magam. Az odalad tetszik, valami hasonlóra gondoltam.
A tárhelyem a web-server.hu oldalán van. Van is egy kész oldalam már más témában aminek .com a vége, de az enyém a .hu domain is. Ide szeretnék egy új weblapot ami egy másik szolgáltatásra épülne. -
leroyclub
senior tag
Sziasztok! Egy honlapot szeretnék csinálni saját céghez. Viszonylag egyszerű lenne, csak egy bemutatkozó oldal pár referenciával, kapcsolatfelvételi űrlappal, és elérhetőségekkel. Egy oldalas görgetős megoldásban gondolkozom, aminek van mobilos verziója is.
Kezdőként mennyire nehéz egy ilyet összehozni. Nem áll messze tőlem a számítástechnika de annyira profi sem vagyok benne. Kompozert használtam kicsit, illetve Csharkban ügyködtem régebben, de alapból inkább valami vizuális sablonszerű szerkesztőben dolgoznék szívesen. Hogy lenne érdemes elindulni? Youtube oktató videók? Esetleg valamilyen cikk vagy online oktatás?
Illetve még egy kérdés. MacOS-en mennyire alkalmas erre? Vagy ez teljesen mindegy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Magisk
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest