Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Tarhely.eu-nál vagyok.
-
psg5
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Egyelore utanvet lesz aztan meglatjuk.
Jo ez a Divi.
Hellowp.io ahogy gondoltam nem hozzaferest adott az eredeti divihez hanem sajat zip fajlt adott, de telepites utan frissiteni kellett es teljesen ok. Durva marmint hogy igy ennyi, de valszeg ők bizonyos tovabbadasi szamra vesznek egy eredeti aras erdetit a divitol es lebeszeltek gondolom hogy mennyi kodot kaphatnak igy divi is elad rengeteget es ok is kijohetnek pluszban. Teljesen ok ha igy van, persze ez csak az en tippen, hogy kb. ok viszonteladok. Maradjanak is meg tok jo dolgaik is vannak. Most blackfridayban meg lejott még 30%. Szoval nekem megerte egyelore. -
TigerDzsó
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux Mint
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest