Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• psg5

veterán

válasz CharlieDrop #6786 üzenetére

Köszönöm.
    Kicsit elvesztem a rengetegben, nem tudom ez a topik alkalmas e ennek felvetésére. Ha nem akkor kérem törölni ezt a hszt.
    Szóval, van stabil tárhelyem, domainom minosegi helyen évi 18ezerért. Vennék Divi-tv évi 25ezerért,vez évi 43ezer. Ezekkel képes leszek (persze Divi és WordPress tudas megléte mellett) webáruházat létrehozni. Ezekhez ugye még biztosan vásárolgatni kell különböző plugineket pl bankartyafizetés stb. Mindemellett ezzel azért sok időm el is megy (nyilván termék feltöltés az más kerdes). No de közben van havi díjas webshop bérlés ami ( nekem max 50-80 termék lenne) éves szinten hasonlóan jön ki, de leveszi a vallamrol egy részét az oldal felépítésének, de ha jol latom csak egyvrészét, mert kinézetet itt is magam állítgatom, de talán itt minden kiegészítő adott es van support, míg saját által készített esetében ez nincs, illetve forumok vannak ugye.
    Ti profik vagytok, mi az általános? Webshopot berelnek először utana mégis sajat maguk keszitik míg legvégül fogadnak 500ezerert egyedi készítőt? Jol latom? Mert ha igy van az elso lepest kihagynam a harmadikra meg akkor lépnék ha beindul az uzlet legalabb minimalisan.
    Illetve letezik más opcio is?

Új hozzászólás Aktív témák