- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED TV topic
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vízpart, vakáció és hardverek
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
csanyiadam #7165 üzenetére
Köszi!
---
Elnézést a sok kérdésért, hiába böngészek, olvasgatok, nem mindenre jövök rá/értem meg magamtól...
Azt sikerült megoldani, hogy a child témában lecseréljem a javascriptet, de mi a helyzet a php fájlokkal? pl. az eredeti témában van egy /minta/jatekok.php. Hiába csináltam a child témában is egymódosított tartalmú /minta/jatekok.php-t. Voltak olyan tippek, hogy a child functions.php-ben cseréljem le a funkciót:if ( ! function_exists( 'credit' ) ) {
/* Display credit mod */
function credit() {
....
}
}
Mondjuk ettől meg kinyúlik az egész oldal(Súlyos hiba történt a webhelyünkön.), de legalább érvényre jut
Nem fog feleslegesen megduzzadni, és átláthatatlanná válni? Egyszerűbbnek/átláthatóbbnak tűnik, ha megtartom az eredeti téma könyvtárstruktúráját, és fájlneveit. Tévednék? -
Taci
addikt
válasz
csanyiadam #6875 üzenetére
Köszönöm a tippet, de ahogy átnéztem, ezzel is kb. ott vagyok, mint a Divivel (amit meg is vettem 1 hónapja), hogy oké, szép és jó, statikus oldalakhoz nagyon jó, viszont nekem adatbázisból kell frissítgetnem az oldal elemeit, és eddig csak nyűg volt ez a különböző sablonokkal, ezért "mentem visszább", és inkább HTML-ben csináltam meg az egészet.
Szóval a kérdésem tényleg inkább csak az lenne, hogy életképes lehet-e .html oldalakkal operálni WordPress alatt, vagy inkább egy üres sablont (amit előzőleg is említettem pl.) "töltsek" fel a HTML-kódokkal, hogy megmaradjon az oldal váza "PHP alatt"?
Köszi.
-
törölt tag
válasz
csanyiadam #6260 üzenetére
A Joomla azért tűnik elsőre bonyolultabbnak, mert alapkiépítésben is egy ML CMS-nek készült, a WP SL blognak készült, később kapott minimál CMS funkciókat. Két modern Joomla között ezért elég következetes felépítés várható, ez nem mondható el 2 WP oldalról hasonló feltételekkel, mert annyi féle foltoz-kötöz megoldással rakják össze az oldalakat, hogy alig lehet követni.
Ettől függetlenül, erre a felhasználásra manapság szerintem is jobb a WP, mert könnyebb-gyorsabb vele dolgozni.
Szvsz, a WP közösségi támogatása pontosan azért mert alacsony a küszöb jobban elérhető, de éppen ezért kevésbé profi és hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- BestBuy ruhás topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest