Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz
david199801 #8397 üzenetére
Úgy érzem divat fikázni az Elementort...
Akkor szokott gond lenni ha frissül, viszont a pluginek hozzá nem. Olyankor várni kell (a biztonság kedvéért) hogy a plugin is kövesse az Elementor verzióját.
Sebesség tekintetében annyit tudok, hogy.
Összeraktam az Elementorban készült oldalam Gutenberg-el, nem igazán volt nagy előre lépés sebesség terén. De lehet más tartalmaknál jönne ki különbség.
Cserébe idegesítő volt vele dolgozni az Elementorhoz szokott fejemmel -
CharlieDrop
veterán
válasz
david199801 #8397 üzenetére
Jó pár éve használom, nem volt vele bajom. Csak egyszer. Összeakadt a swift performance-szal és a YT videók állóképek voltak csak
-
sz.j
nagyúr
válasz
david199801 #8388 üzenetére
Szia!
Én a Neve sablont használom, és amikor az Elementor-al próbálkoztam a meglévő oldalainkat modernizálni sajnos nagyon gyenge eredményeket kaptunk az oldalak betöltési sebességére.
Ezeken az eredményeken a Swift Performance ugyan javított, de közel sem akkorát hogy megtartsuk ezeket az oldalakat.Visszatértem a "hagyományos" manuális oldalkészítéshez, amit egy-két helyen a Gutenberg blokkszerkesztő használatával egészítettem ki és a cache plugin továbbra is a Swift Performance maradt.
Jelenleg is ezt a kombót használjuk és a Google PSI mobilra ezt, míg asztalira ezt a betöltési sebesség értéket adja.Ismerkedés képen csináltam un próbaoldalakat tisztán Gutenberg blokkszerkesztővel, amik ugyan valamivel "rosszabb" eredményt kaptak, de messze többet mint az Elementorral készített oldalakra kaptunk.
Szerintem érdemes a blokkszerkesztővel is próbálkozni. -
CharlieDrop
veterán
válasz
david199801 #8392 üzenetére
Ez szerintem egész jó
-
CharlieDrop
veterán
válasz
david199801 #8390 üzenetére
Nézz rá pagespeeddel is a Googletől. Elsőre nem olyan gáz értékek. Nem csak elementor függő a sebesség.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
david199801 #8388 üzenetére
Mivel mértél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest