- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen házat vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
válasz
Schnorkel #9296 üzenetére
Köszi, nálam azóta fejlemény van. Összehasonlítottam a még jó és már rossz idpőoontok adatait, lényegében nem volt semmi változás. Felfrissítettem mindent amit lehetett de nem oldotta meg. A tárhelyszolgáltatónál volt valami, vagyis hát átrakták egy új szerverre, azóta megszűntek ezek a hibák. Viszont nézegettem a logokat, ma egy IP-ről (93.123.109.225) már támadták, vagyishát próbáltak mindent csinálni az oldallal.
Több percig csomó lekérés 1-2 másodpercen belül, gyakran ugyanabban a másodpercben.
Véletlenszerű, régi user-agentek: Wii, Android 2.0, Konqueror, SeaMonkey, stb. hamisított böngészőazonosítók.
Szisztematikus lekérések pluginok JS fájljaira, célzott feltérképezés, hogy sérülékeny-e valamelyik plugin.Ki is tiltottam az AIO firewallban. De elég gáz, mostanában nagyon megszaporodtak az ilyen és ehhez hasonló botok. Az AI megkönnyebbíti.
Több weboldalon is amit csinálok állandóan próbálkoznak feltörni, azokat Wordfence védi.
net84:
A weboldalról van mentés? A tárhelyszolgáltatóknál is szokott víruskereső lenni, meg ha letöltöltöd az egészet, lehet a vírusírtód és ki tudja belőle szedni, bár valószínű vissza fog jönni, ha valami elavult plugin van rajta. Régi PHP is megkönnyíti a dolgukat. Érdemes megnézni a tárhelyszolgáltatásban a logokat, van-e hiba, esetlega az access logokat is, meg wp configba betenni a wp debugot fájlba ideiglenesen:define('WP_DEBUG', true);
define('WP_DEBUG_LOG', true);
define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);Ide logol: weboldalad/wp-content/debug.log
Olyat is láttam már, hogy az adatbázisba plusz user került. Ott is érdemes szétnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- MACBOOK PRO M1 8G/256G, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest