- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Új headsettel gyarapodik a Razer Hammerhead termékcsaládja
- AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 / Radeon VII
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Ha nem változtatod meg, és valahogy hozzáfér távolról is, persze hogy át tudja írni az adatbázisban.
Törés után szerintem alap kéne legyen, hogy minden admin (és nem admin)jelszót lecserél az ember. Persze ehhez pontosabb elemzés kellene, hogy mikor mihez fért hozzá, hiszen az user-ek adatait is lemásolhatta, Így azok nevében is garázdálkodhat, vagy érzékenyebb személyes adatokat is ellophat.Azért az elég szomorú, hogy kifü és az nki nem kommunikálnak egymással!
-
hkari
őstag
Sajnos én sem vagyok a témában pro, csak annyit tudok hogy egy erős 8-10 karakteres jelszót erővel kb. lehetetlen feltörni.
Ez pl egy jópofa oldal, bár nem javaslom hogy pont a te jelszavadat írd be, fene tudja hogy tárolja-e
Nekem úgy tűnik hogy ez pl szolgáltató függő is. Amíg a tarhely.eu-nál voltam azért előfordultak hibák. Mióta a nethelynél vagyok 50+ oldallal azóta semmi nem történt, pedig javarészt nem is használok semmi biztonsági bővítményt, mert lassítanak.
Alapvetően a bővítményeket redukálom a legminimálisabbra, és ha fizetőset akkor csak hivatalosan megvettet használok. Ha netán valami gikszer van, mindig FTP-n nézek körül, mert a dátumok 90%-ban mindig nyomra vezetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest