Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
adatfalo
üzenetére
Azt a mindenit!

Ez nekem teljesen új! Az első része megvolt, így csináltam egy teljesen üres template-et. Viszont utána ahogy írod is, ebbe a kis semmi blokkba passzíroztam bele (jelenleg) 750 sort.

(Ráadásul az oldal splash screen-jét elkezdte mindig betölteni, így résen kellett lennem és Esc-pel megszakítani, hogy szerkeszteni tudjam...
Na igen, ennyire vagyok szakmabeli...
)Nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad ezt az infót és videót (tényleg elég sokat kommunikál Arnie-val
), ki is próbáltam egyből, ez így valóban sokkal kulturáltabb megoldás!Köszönöm!

Ha frissül majd a template, ezt a saját készítésű fájlt is piszkálni fogja, vagy csak a saját fájljait frissíti? (Kompletten letörli a mappáját, és az új forrásból behúzza, vagy a mappa megmarad, csak a tartalmát írja felül, így az én fájlomat nem bántja?)
Vagy csináljak egy "gyerek sablont" (hú de rosszul hangzik magyarul. Child theme.)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmvilág
- World of Tanks - OFF topic
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
), ki is próbáltam egyből, ez így valóban sokkal kulturáltabb megoldás!