- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
By default, WordPress doesn’t allow you to run PHP code in posts or pages. The recommended way to add PHP functions is to modify the child theme or create custom page templates.
ezt szerintem a legsimábban [ezzel] a módszerrel tudod megoldani.Itt az a kérdés merült fel bennem, mi van, ha jön a frissítés, és felülír minden fájlt.
ha ez az előző részhez tartozik, akkor ezt nem fogja érinteniviszont fogalmam nincs, hogyan kell "szétosztanom" a kódokat
ahogy neked kényelmes, de valóban ezeket jobb feladatok szerint szétszedni, akkor könnyebben tudod mihez kell nyúlni, később nem kell több tízezer sort átbogarásznod. egyébként senki sem fog fegyver fogni a fejedhez, hogy ezt vagy azt miért ide vagy oda raktad. nekem legalábbis sosem volt ilyen afférom.személyes véleményem: én nem paráznék azon, hogy egy ételrendelős saját motort kezdőként nem tudok összerakni. kezdj kisebb falatokkal, erre meg biztos van valami plugin, de ebben majd mások segítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Lenovo ip 5 Multimédiás "Kis Gamer" Laptop -30% 15,6" Brutál i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest