- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
By default, WordPress doesn’t allow you to run PHP code in posts or pages. The recommended way to add PHP functions is to modify the child theme or create custom page templates.
ezt szerintem a legsimábban [ezzel] a módszerrel tudod megoldani.Itt az a kérdés merült fel bennem, mi van, ha jön a frissítés, és felülír minden fájlt.
ha ez az előző részhez tartozik, akkor ezt nem fogja érinteniviszont fogalmam nincs, hogyan kell "szétosztanom" a kódokat
ahogy neked kényelmes, de valóban ezeket jobb feladatok szerint szétszedni, akkor könnyebben tudod mihez kell nyúlni, később nem kell több tízezer sort átbogarásznod. egyébként senki sem fog fegyver fogni a fejedhez, hogy ezt vagy azt miért ide vagy oda raktad. nekem legalábbis sosem volt ilyen afférom.személyes véleményem: én nem paráznék azon, hogy egy ételrendelős saját motort kezdőként nem tudok összerakni. kezdj kisebb falatokkal, erre meg biztos van valami plugin, de ebben majd mások segítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest