- ASUS notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Az a baj, hogy még a "GUI" felülettel is küzdök, próbálom tanulni mi micsoda, és mit lehet vele csinálni, a forráskódszintű átlátás még annyira sem megy. A lenti megoldást is csak a kezdők szerencséjével találtam meg.
The DJ
Értem én, de nem az egész cikket akarom kitenni a főoldalra, csak az első blokk-ot (ill. a more-ig) a szekimom.ddns.net oldalon ismerkedem vele. Egy raspberry-n fut a lighttpd, és egy mariad. Most legyalultam az egészet, mert úgy tűnt hogy nem nyomtalanul tűnik el egy-egy- bővítmény. Mondhatni teleszemeteli elhagyott fájlokkal, pl. ez a Wordfence is. hagyott maga után fájlokat. És kitudja még milyen beállításokat hagyott eltekerve. Lehet paranoia, de amíg nem látom át mit miért hogyan(és ez talán soha nem fog bekövetkezni), nem tetszik ez a fajta működés.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- ASUS notebook topic
- Renault, Dacia topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MotoGP & WSBK
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest