- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Az én személyes tapasztalatom szerint a support teljes mértékben korrekt és hatékony, viszont csak ketten vannak és a megrendeléseik ugrásszerűen növekedtek az utóbbi időben, mivel a Swift tényleg működik és a legjobb sebesség optimalizáló bővítmény a piacon. Aztán emellé még ott van a Fevr sablon is, ami szintén igen népszerű themeforesten, tehát több, mint valószínű, hogy naponta rengeteg hibajegyet és megkeresést kapnak és mindezek mellett kell még dolgozni járni, aludni, kikapcsolódni, családi életet élni és egyéb hétköznapi dolgokat is végezni. Arról nem is beszélve, hogy fejleszteni kell a plugint, javítani a hibákat, stb. Szóval valószínűleg ennek tudható be a megnövekedett várakozási idő.
Amikor nekem voltak problémáim kértek hozzáférést és javították az összeset pár órán belül, a kérdéseimre pedig mindig kielégítő választ kaptam. Nem tagadom, volt, hogy nekem is kellett várni 1-2 napot egy reakcióra, de ez Facebookon történt és utána mindig elégedetten "távoztam".
Lehetséges, hogy náluk is be lehetne vezetni a "priority support"-ot vagy lehetne még felvenni egy direkte supportos kollégát, de amikor valamit saját magas fejlesztesz és ismered betűről betűre a kódot, akkor más sosem fogja tudni úgy megfejteni az ezzel kapcsolatos gondokat, mint maga a fejlesztő. Szóval nem egyszerű ez sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest