Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
BF alkalmával megvásároltam az 50% kedvezményes wpszaki kuponnal a Swift Performance plugin-t. Egyelőre a Trialt próbáltam ki, ami a Wizard futtatása után csak 4-5%-os javulást hozott, ami eléggé elkeserített. De utána bementem a Settingsbe és lefuttattam az Optimize Images opciót, ami 648 kép esetén kb. 2 óráig dolgozott, végigmentem az ottani beállításokon (CSS, JavaScript, stb.) is, majd az új mérés 50-60%-os javulást hozott!

Pár kérdésem van a bővítmény működésével kapcsolatban (csak hogy megnyugodjak)
:
- a bővítmény mennyire "cseszi szét" az oldalt és hogy lehet/szabad kikapcsolni (ha esetleg már nem kéne, vagy ne adj'Isten valami bajt csinálna)? Gondolok itt a CSS, JavaScript, HTML file-ok tömörítésére, összevonására.
- mikor és hogyan áll vissza a Swift Performance előtti állapot? Elég kikapcsolni a plugin-t? Mi történtik az eredeti CSS-sel, JavaScript-tel, amiket összevont, megőrzi őket valahol, tudnak újra működni?
- ha a sablonban van CSS beszúrási lehetőség, márpedig van, akkor azt továbbra is lehet/szabad használnom? Mi történik az ide beírt új kódrészletekkel? Azokat mikor veszi észre?
- ha frissítem a sablont, nem fog minden összekutyulódni?Előre is köszi a választ!
Megj: a Trial Settings menüpontjai (és azok opciói) egyébként alig hasonlítottak az általad felsoroltakra. Más volt a nevük, más opciók voltak bennük, vagy másik menü alatt voltak, stb.
-
spiritex
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- iPad topik
- Foxpost
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

: