Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• The DJ

addikt

válasz Met #3718 üzenetére

Így látatlanban sajnos erre se tudok biztosat mondani, de a margin és a padding értékekkel kell általában játszani, ha rálógás történik.

(#3719) Imre87: Első lépésként készíts egy teljes biztonsági mentést az oldalról, hogy ha bármi gond van, akkor vissza tudj állni az eredeti verzióra és újra neki tudj ugorni a frissítéseknek. Nagyon sok bővítmény létezik erre a célra, én a BackWPUp-ot ajánlom, írtam is egy cikket róla itt: [link]

Ha kész a mentés, akkor indulhat a frissítés. Ez egy több lépcsős folyamat lesz, én így csinálnám:

1, WordPress alaprendszer frissítése a legutolsó verzióra
    2, Az ingyenes bővítmények frissítése a legfrissebb verzióra
    3, A fizetős bővítmények (Visual Composer és társai) frissítése - A VC esetén elkerülhetetlen a frissítés, mert valamelyik 4.x verzió óta nem működik megfelelően, ha nem frissíted (be sem tölt, JavaScript hiba miatt, tehát használhatatlan, nem tudod szerkeszteni a tartalmakat)
    4, A sablonod frissítése a legutolsó verzióra (ha nem használtál gyereksablont és vannak egyedi módosítások a sablonban, akkor ezek el fognak veszni a frissítéssel, tehát ezért is jó a biztonsági mentés. Utólag ismét vissza lehet kódolni őket, hacsak nem túl komplex és egyedi funkciók, mert ebben az esetben szükség lesz programozóra is).

Ha mindez kész lehet tesztelni az oldalt és remélhetőleg nem fog szétesni semmi és minden a régi helyén marad. Egyébként nem annyira ijesztő dolog ez és koránt sem lehetetlen, csak sokan félnek tőle vagy éppen túl lusták belevágni, ha kettőnél többet kell kattintani.

Új hozzászólás Aktív témák