-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Ha jól emlékszem (ez tavaly volt...) egyszer már rájöttem arra, hogy ha valaminek nincs ára, azt nem lehet megvásárolni. Ellenben eltettem a custom price label plugint ami viszont mégiscsak ír valami árat, de a woo nem számol vele, így átvertem a rendszert és lett katalógom ingyen sablonnal.
-
Ezt jelenti a katalógus mód amit a prémium témák tudni szoktak.
Egyébként ezeket add hozzá a functions.php-hez ha nem olyat használsz:
remove_action( 'woocommerce_after_shop_loop_item', 'woocommerce_template_loop_add_to_cart' );
remove_action( 'woocommerce_single_product_summary', 'woocommerce_template_single_price', 10 );
remove_action( 'woocommerce_single_product_summary', 'woocommerce_template_single_add_to_cart', 30 );
remove_action( 'woocommerce_after_shop_loop_item_title', 'woocommerce_template_loop_price', 10 );Más:
Meg kellene jelenítenem a termék leírásában a bruttó egységárat, de a csv-m (amit nem módosíthatok), csak a nettót tartalmazza. Van ötleteteket?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest