-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, hátha (biztos) tudtok jobb megoldást. Van egy oldalam, ahová étlapokat (pdf) kell feltöltenem minden héten, de hetente 6 db-ot. Ti hogyan oldanátok meg a legegyszerűbben ezt? Én jelenleg accordion+pdf embedder kombóval csinálom, de ezt nekem egy kicsit bumfordi és körülményes megoldás. Persze lehet, hogy nincs más, de kíváncsi vagyok ki hogyan oldaná meg? Esetleg létezik valamilyen keresős megoldás wp alá? Pl. megadom az évet és/vagy hónapot és azon belül listázza ki?
Lenne még egy kérdésem. Egy adott oldal frissítésének dátumát mivel tudom kiírni a legegyszerűbben? Van rá gutenberg block, de ahhoz meg nem tudok szöveget berakni, csak másik block-ba, így viszont nem a legjobb megoldás. Van-egyszerűbb megoldás?Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest