Új hozzászólás Aktív témák

• Victoryus

addikt

LOGOUT blog

válasz BarnaB@hu #8159 üzenetére

Köszönöm szépen! Igen, az oktató videóidat szoktam nézni, csak a legfrissebbektől kezdtem. A Gutenberg rengeteget fejlődött, nem is nagyon követtem eddig.
    Amit szeretnék az oldalamon: 4-5 témakör, ezekből vagy random vagy az utolsó 4 bejegyzés a főoldalra, vagy csak ezeknek az összefoglalója.
    Mikor elkezdtem anno, akkor oldalakat használtam nem bejegyzéseket, így kicsit át kell variálni. A képeket sem úgy kezeli, ahogy optimális lenne, hogy közepes méretben beleteszem, és rákattintva nagyítaná. Jelenleg a Twenty-fourteen témát használom, ami kicsit már elavultnak tűnik. GP-ben már működik szépen a képek átméretezése, Gallery lightbox plugint tettem fel. Mondjuk a mostaniban is, csak újra be kéne tenni minden egyes képet, és beállítani a méretüket.
    A fejléc szebb lenne háttérképpel, de még eléggé képlékeny a design. Valószínűleg újra kéne "építeni" az egész jelenlegit. Lassú is, elavult is.
    B verzió, hogy ha már úgy is bele akarok tanulni a Laravel-be, akkor egy cms lesz a cél.
    Szeretem a WP-t, de nekem néha úgy tűnik, mintha ágyúval lőne verébre, máskor meg a régi jó DreamWeaver-t idézi, amikor pikk-pakk összerakott benne az ember vizuálisan bármit. Ezek a prémium szerkesztők tulajdonképpen ugyanezt csinálják.

Új hozzászólás Aktív témák