-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BarnaB@hu #8159 üzenetére
Köszönöm szépen! Igen, az oktató videóidat szoktam nézni, csak a legfrissebbektől kezdtem. A Gutenberg rengeteget fejlődött, nem is nagyon követtem eddig.
Amit szeretnék az oldalamon: 4-5 témakör, ezekből vagy random vagy az utolsó 4 bejegyzés a főoldalra, vagy csak ezeknek az összefoglalója.
Mikor elkezdtem anno, akkor oldalakat használtam nem bejegyzéseket, így kicsit át kell variálni. A képeket sem úgy kezeli, ahogy optimális lenne, hogy közepes méretben beleteszem, és rákattintva nagyítaná. Jelenleg a Twenty-fourteen témát használom, ami kicsit már elavultnak tűnik. GP-ben már működik szépen a képek átméretezése, Gallery lightbox plugint tettem fel. Mondjuk a mostaniban is, csak újra be kéne tenni minden egyes képet, és beállítani a méretüket.
A fejléc szebb lenne háttérképpel, de még eléggé képlékeny a design. Valószínűleg újra kéne "építeni" az egész jelenlegit. Lassú is, elavult is.
B verzió, hogy ha már úgy is bele akarok tanulni a Laravel-be, akkor egy cms lesz a cél.
Szeretem a WP-t, de nekem néha úgy tűnik, mintha ágyúval lőne verébre, máskor meg a régi jó DreamWeaver-t idézi, amikor pikk-pakk összerakott benne az ember vizuálisan bármit. Ezek a prémium szerkesztők tulajdonképpen ugyanezt csinálják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Steam Deck
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Apple IPhone 15 Kártya-független Amerikai modell (Dual E-sim) 08.04ig gari
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest