Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Billentyűzet gondom van
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
Sziasztok
van egy oldal amit majd nemsoká élesíteni kell (ki van kapcsolva h a robotok láthassák)
addig is szerettem volna feltenni a Search Console-t meg a Yoast Seo-t, ....itt le van írva, hogy a Search Console-t hogyan kell életre kelteni ... azt szeretném megkérdzeni, hogyha Child Theme-t használok, és a Child Theme-ben nincs még header.php ... akkor csináljak egy üres header.php -t a Child Theme-ben, és abba csináljak egy ilyet: ?
<head>
- ide jön a Search Console-hoz kapott kód.
</head>De azt is megemlíti az oldal, hogy a Yoast Seo plugin is képes értelmezni ezt a követő kódot ... be is adtam neki, de azt írja
Current profile
There were no profiles foundelőbb a Yoast Wizard-on végig kellene menni?
ha még nincs a robotok számára engedélyezve az oldal, akkor is megtehetem ezt?Dexter68: asziszem kínomban már én is azt csináltam .-( de jobb lenne helyben egy sintax light-er .-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest