- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Raspberry Pi
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
Egy Wordpress oldalon kellene elvégeznem pár módosítást, viszont az admin felületre belépve, sem Bővítmények (Plugins), sem Beállítások (Settings), sem Kinézet (Appearance), sem a sablonhoz tartozó, egyedi menüpont nem található. Mivel nem én készítettem az alapot, nem látok jobban bele és nem tudom hol lehet a probléma.
Lehetséges, hogy korlátozva van a hozzáférés, vagy eleve a fentiek nélkül lett létrehozva az oldal, mindenesetre a "sidebar.php" fájlba már belenéztem. Azt is olvastam, hogy a widget-ek is okozhatják ezt (ugyebár widget menüpontom sincs).
Ahhoz, hogy teljes körűen kezelni tudjam a weblapot, ezekre nagyban szükségem volna, hisz számos hasznos és alapvető funkciót kínálnak.A weblap tulajdonosa azért fordult hozzám, mert a készítő finoman szólva sem segítőkész, így az ő támogatására nem számíthatunk.
Kérdésem, hogy milyen lehetőségeim vannak ezen menüelemek visszaállítására.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 7670 16" FHD+ Core i9 vPRO 12950HX 16 Mag Nvidia Quadro 64GB DDR5 2TB NVME SSD Gar
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest