- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
1. Ezt te döntöd el. Mindenképp össze kell kapcsolni a PayPal fiókod a bankszámláddal és a bankkártyáddal, de a regisztráció után te választod ki, hogy szeretnéd-e mindig kézzel feltölteni a PP egyenleged (top-up) vagy hogy a PP vegye-e le a kártyádról a pénzt vásárlás esetén ha nem lenne elegendő összeg a PP számlán. Én az utóbbit használom, mert kényelmesebb, mint mindig töltögetni.
2. Ezt is te döntöd el. Meghatározhatod mely pénznem legyen az elsődleges a PP számládon, de ettől eltekintve természetesen fogadhatsz/küldhetsz/tarthatsz más pénznemű összegeket is ugyanazon a számlán. Nálam előfordult, hogy egyszerre tároltam forintot, dollárt és eurót ugyanazon az accounton.
3. A PP aktuális árfolyama szerint történik mindig a váltás, de vásárláskor (fizetéskor) váltathatsz a bankoddal is, ha az kedvezőbb (legtöbbször kedvezőbb).
4. Teljesen. Magyarországon még sokan tartanak tőle és nem is annyira elterjedt, pedig hihetetlen mennyire megkönnyíti a netes vásárlást és hogy mennyire kényelmes tud lenni. Én ahol lehet PayPal-al fizetek már.
De ha elakadnál esetleg vagy mélyebben érdekel a dolog, akkor itt vannak a szakik, akik tudnak segíteni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 3
- Google Pixel topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Drón topik
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest