Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csferke
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia!
Egy hivatalos űrlapon ilyen formában kell beírni az órát és a dátumot, naponta többször is.
A dátumot megoldottam a beépített Date Picker-el. Így sokkal gyorsabb, egyszerűbb.Ettől a felsőindexes percektől el lehetne térni mondjuk az óó:pp formára is.
Gondoltam keresek valamilyen megoldást mert minkét formátumnál "sokat" kell kattintgatni az egérrel, hogy beírhassam az értékeket.
Azt reméltem, hogy klikk az óra számra, lenyílik egy ablak 00-24-ig, kiválasztom. Klikk a percekre, szintén megjelenik egy ablak 00-60-ig. Kiválasztom és ennyi.Bármilyen egyszerűsített/gyorsított megoldás szóba jöhet. Sajnos nekem már nincs ötletem vagy csak nem látom a fáktól az erdőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest