- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- A következő években válaszolna az Intel az AMD-féle 3D V-Cache-re
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SONY LCD és LED TV-k
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@nH.
aktív tag
A helyzet az hogy haveromék 2-en neteznek a LAN portról és én vagyok tőlük kb.:130-re. Én pci adapterrel csatlakozok a routerre (persze mindkettőnknél kültéri antenna van). A gond az hogy télleg 3napig semmi gond sem volt, aztán leesett a Hó és semmi, majd ugye elolvadt és még mindig semmi, pedig az antennák ugyanúgy álltak mint mikór még volt jel. Majd később vetem a 2db Secron 11dBi-antennát amik erősebbek mint amik voltak alapból, de így se lett jel. Ráadásul nálam 90cm-es parabolára van fókuszáltatva.
Lehet hogy a router szarakszik, de az a poén hogy akik LAN porton vannak vígan neteznek csak én nem . Ja és a Router üzembehelyezése óta nem volt konfigolva, szóval el se lett állítva semmi.
Ugyhogy sztem reset vagy nemtudom, mert mér a setup-jába se tudok már belépni.
Pedig eddig nem fagyott a router. A TP-Link-nél is pár mp-ig kell nyomni a reset gombot?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- BMW topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest