Hirdetés
Aktív témák
-
PEPE85
senior tag
Én még olyan koleszról nem hallottam, ahol csak Wlan lenne az ott lakóknak, UTP-n oldják ezt meg már kb 7 éve, de ez biztos csak az én tudatlanságom.
Ha nem amiatt lassulsz be nagyon, mert a többiek nagyon lefogják a sávszélt, akkor...
Ha egymagad szép sebességgel tudsz dolgozni a ''hálón'', akkor az azt jelenti, hogy ez az eszköz jobb mint az X-micro és Planet cuccosok, mert azok egy embert sem bírnak el. 3 embert már nembiztos, hogy elbír ez a Micronet-es cucc. Mindenképpen ajánalatos lenne venni egy márkásabb Router+Access Pointot vagy csak egy sima Access Pointot. Én a Linksys-t ajánlanám, mert elég olcsók és nagyon jó minőségűek. Tudok is neked szerezni, ha kell.
Ha véletlenül az az eshetőség állna fenn, hogy a többieknek normális sebességgel megy a ''háló'', akkor lehet, hogy a te PCMCIA-os kártyádban van a hiba, de ezt erősen kétlem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest