Hirdetés
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Aktív témák
-
SzücsiX
csendes tag
Helosztok!
A problemam szorosan kotodik egy winyohoz, es a BIOS-omhoz. Tehat: Beraktam egy winchestert a gepembe az enyem melle, es probaltam bekapcsolni. A bekapcsolas utan kiirta azt hogy ''BOOT DISK FAILURE'', aztan az ENTER lenyomaa utan a win betoltocsik elakad, aztan ujraindul a gep. Ha kiveszem a winchestert a gepbol es csak az enyem van benne, akkor megint kiirja hogy BOOT DISK FAILURE, de ha nyomok egy ENTERT akkor a windows betolt es nem akad el. ezenkivul miutan betettem az emlitett winyot a gepbe azutan egy csomo minden elallitodott a BIOS-omban, pl: first, second boot, meg sztem mas is de a tobbi reszhez nem ertek.
Szoval megy a windowsom, a problema csak annyi hogy egyszerre ket wincseszterrel nem tudom elinditani, ez pedig nekem fontos lenne. Ez a valami ami elbaszta a BIOS-omat pedig ugy viselkedik mint egy virus. Amelyik winyon hozzamkerult arrol atment valahogy az en vinyomra, mert atvittem a sajat vinyomat egy ismeroshoz es azota neki is detto ugyanazok a gondjai.
Ertetlenul ulok a gep elott, valaki pls sgitsen visszaallitani a regi rendet.
THX elore is. :O
Aktív témák
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest