Aktív témák
-
guest
veterán
Egyik haveromnak is ezt csinálta az XP, beleraktuk ez én RAM-omat és csodásan felment az XP. Amúgy a ramja működött rendesen előtte más OPrendszerrel. Biztos ami biztos kicseréltette a RAM-ját.
-
Den
veterán
Én pár hete jártam így egy nótbukkal, érdekes módon sem az xp sem a 2000 nem ment föl rá. végűl kiderült (a gyártó honlapjáról) hogy az xp/2k telepítés előtt föl kell rakni egy új biost.
Egyébként ha az xp nem ment a 2000 sem fog, a telepítés eleje ugyanaz. -
guest
veterán
Amd platformon Geforce-os kártyával még nekem se jött össze a WinXP install. Egy Ati Radeonnal cseréltem le, csak úgy ment!
Üdv:
Zoli -
Meleg?Na ja, a srác a boltban épp helyettesített, tegnap vettem,és megnézte még egyszer az összerakott gépben a proci sorozatszámát,azaz levette a hűtőt (coolink cool 111), nem tudom, hogy a szilikon rendesen rajta maradt-e, de egyébként pedig stabil a dolog. Az alaplapnak elvileg vinnie kell a dolgot. Nincs raid vezérlő, DE! a gép újraindul, de ilyen újrainduláskor nem jut tovább a videokártya (dzsunka GeForce2MX400-64M) bejelentkezőképénél.
-
Sziasztok!
A probléma:a WinXP setup lefagy a telepítés legelején, amikor a driverfájlokat betöltötte.
Konfig:XP1600+, kb 55-60 fokos, Abit KT7A,256 SD,SB128, Edimax hálókártya. Akadhat valamivel? A Win sajna nem eredeti, de két különböző CD-t kipróbáltam. Köszi:
Máté
Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest